31. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika 25.-27.11.2018.

I ove godine, tridesetprvi put za redom, čast nam je i zadovoljstvo najaviti, tradicionalno najbrojniji stručni skup ugostitelja i turističkih djelatnika u organizaciji Hrvatske obrtničke komore

 

31. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika

Hrvatske obrtničke komore,

25. do 27. studenoga 2018. godine

u Šibeniku, hotelsko naselje Solaris

 

Domaćin ovogodišnjeg Kongresa je Obrtnička komora Šibensko-kninske županije.

 

Naš tradicionalni, te dugogodišnji pokrovitelj i ovogodišnjeg 31. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika je Ministarstvo turizma RH.

 

Na Kongresu će sudjelovati respektabilan broj ugostitelja iz Hrvatske i inozemstva, predstavnici Vlade i resornih ministarstava, saborski zastupnici, županijski čelnici, predstavnici komorskog sustava, te drugi ugledni gosti.

Sudionike očekuju interesantna izlaganja kao i rasprave ugostitelja s najvišim predstavnicima državnih tijela i stručnjacima iz oblasti ugostiteljstva.

 

Tijekom Kongresa osigurati ćemo i komercijalne prezentacije, koje mogu biti prilika za razmjenu iskustava među brojnim ugostiteljima iz cijele zemlje, ali i predstavljanje raznih proizvoda i usluga vezanih uz ugostiteljstvo. 

 

U radnom dijelu Kongresa razmatrat će se teme od važnosti za ugostiteljsku struku: nužno smanjenje stope PDV-a u ugostiteljstvu na hranu; nedostatak kvalificirane radne snage i problem zapošljavanja u ugostiteljstvu; visoka fiskalna opterećenja; potencijal gastronomije u stvaranju prepoznatljivog turističkog proizvoda; pregled trenutnog stanja, perspektive u sektoru; financijski i porezni aspekti kroz nove najave porezne reforme; obrazovanje i problemi u strukovnom školskom sustavu; pregled postojećih obaveza i najava novih temeljem nove zakonske regulative; prijedlozi i inicijative za podizanjem kvalitete u ugostiteljstvu i gastronomiji, kao i druge teme od interesa struke.

 

Uz radni dio, planiraju se popratna događanja koja će sudionicima približiti ugostiteljsku i turističku ponudu domaćina Šibensko-kninske župaije, kao i obrtnike iz južnog dijela Hrvatske, a koji će predstaviti Dubrovačako-neretvansku županiju, Splitsko-dalmatinsku županiju i Zadarsku županiju.

 

U ime organizatora, molimo da na Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika pozovete ugostitelje, turističke djelatnike i dužnosnike s područja Vaše županije, kao i ostale zainteresirane da sudjeluju u radu, te time pridonesu boljoj posjećenosti kao i kvalitetnijoj i uspješnoj organizaciji ovogodišnjeg Kongresa.

 

Temeljem dugogodišnje prakse u organizaciji Kongresa, u nastavku podsjećamo na određena pravila te način informiranja i financiranja specifičnih segmenata iz programa Kongresa.

 

Pozive ugostiteljima i turističkim djelatnicima, dužnosnicima i drugim sudionicima 31. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika, koji dolaze s područja pojedine županije, a nisu na posebnoj listi uzvanika HOK-a, upućuje neposredno svaka područna obrtnička komora, odnosno udruženje obrtnika, koji za njih obavlja rezervaciju hotelskog smještaja te POK, udruženje ili pojedinac snose troškove.

 

CIJENE HOTELSKOG SMJEŠTAJA – rezervacija

Specifikacija pojedinih usluga :

 

 • Noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi, cijena po osobi iznosi 275,00 kn
 • Noćenje s doručkom u jednokrevetnoj sobi, cijena po osobi iznosi 440,00 kn
 • Nadoplata za pansionski obrok i to: buffet ručak 130,00 kn, buffet večera 115,00 kn po osobi.
 • Svečana završna gala večera 26. studenoga iznosi 250,00 kn.
 • Boravišna pristojba iznosi 8,00 kn po osobi.
 • Navedene cijene uključuju PDV.

 

Mjesto održavanja Kongresa je AMADRIA PARK, Hotel Ivan, Šibenik.

Više informacija o hotelu možete pronaći na amadriapark.com 

 

Hotel se radi renovacije zatvara nakon završetka Kongresa, tako da nije moguć ostanak u hotelu nakon 27.11., ali je moguće pod istim uvjetima rezervirati smještaj i boraviti u hotelu par dana prije.

 

Sve vezano za rezervaciju smještaja, akreditacije, uplate, dostavljat ćete isključivo putem elektroničkog rezervacijskog formulara, koji se popunjava na sljedećoj adresi:

https://www.amadriapark.com/kongres-ugostitelja

(da bi pristupili rezervaciji možete pritiskom miša na ovu stranicu započeti proces rezervacije)

 

Uz ovaj dopis priložena je i detaljna uputa o načinu vršenja rezervacije odnosno upute korak po korak kako se vrši rezervacija.

Detaljnu uputu o načinu rezerviranja pojedinih usluga sukladno planiranom programu možete naći u PDF formatu klikom OVDJE.

Napomena: radi utvrđivanja rasporeda sjedenja za vrijeme večere 26.11.2018. biti će potrebno jasno navesti kojoj područnoj obrtničkoj komori pripada svaki sudionik Kongresa. Prilikom rezervacije među zadnjim koracima u rezervacijskom procesu naznačeno je polje „posebni zahtjevi/napomene“ u kojem se za svakog sudionika mora navesti područna obrtnička komora, ukoliko je intencija da sudionik bude smješten za stol predviđen za tu specifičnu područnu obrtničku komoru.

 

Svečana završna večera 26.11.2018:

 

Raspored sjedenja za vrijeme večere 26.11.2018. biti će i ove godine organiziran po ključu traženih brojeva mjesta/stolova od područnih obrtničkih komora. Kako je ranije navedeno, tijekom rezervacijskog proces nužno je navesti područnu komoru u skladu s danim uputama.

 

Područne komore će biti zadužene i odgovorne za raspored sjedenja temeljem unaprijed prijavljenog broja sudionika iz njihove komore.

Udruženja će biti odgovorna dostaviti popis svojih predstavnika svojoj nadležnoj područnoj obrtničkoj komori, koja zatim ukupan broj sudionika iz svake komore dostavlja organizatoru.

 

Broj sudionika iz svake područne obrtničke komore mora biti prijavljen i plaćen u hotelu do 20.11.2018. Tajnici područnih obrtničkih komora biti će zaduženi za koordinaciju i dostavljanje pravovremenih informacija o točnom popisu i broju sudionika s područja njihovih komora.

 

Ulaznicu za svečanu završnu gala večeru po navedenoj cijeni moguće je kupiti i za vrijeme trajanja Kongres, ali najkasnije do 25.11.(nedjelja) u 20:00 sati na recepciji hotela Ivan.

U ovom slučaju, organizator nije odgovoran ako sudionike nije u mogućnosti smjestiti za očekivani stol određene područne obrtničke komore, već će mu biti osigurano mjesto za prvim slobodnim stolom prema uputi organizatora.

 

 

Za sve upite vezano uz Kongres molimo obratiti se na :

 

Kontakt osoba: Krešimir Tomić

Telefon : 01/4806 631; 01/4806 666 - centrala

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Pozivamo Vas i ove godine da se odazovete te prisustvujete u što većem broju.

Gastro lutalica

adria oil

200x120

Gospodarski vodič 2017

vodic

Za preuzimanje klikinte na sliku

Glasilo EHO

 • 1
 • 2
 • 3
 • Matejna
 • Manifestacije
 • Majevica
 • Konobe
 • Maškare

Kotlić 2019. Kotlić 2018. Kotlić 2016.

 

Svečana sjednica 2019. Humanitarna manifestacija 5.3.2019 i paljenje Pusta
Svečana sjednica 2018. Poduzetnički dan 2016.
Radionica e-račun Poduzetnički dan 2018.
 

 

2016. 2015.

 

Dalibor Ožanić Ervin Tomić Tomislav Širola
 
Haris Jurada Boris Sušanj Dalibor Mladenić
Boris Radović Beli

 

Maškare 2013. Maškare 2015. Najbolje maškarani prostor 2016.

 

udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se