EDUKACIJA za nezaposlene osobe 29.-31.10.2018.

Obavijest o edukaciji, koju će provoditi Obrtnička komora PGŽ, u periodu od 29.-31.10.2018. godine, u Rijeci, Bulevar oslobođenja 23.

Edukacije su namijenjene nezaposlenim osobama.
Ako znate nekog (nezaposlenog) kome bi one dobro došle, slobodno ga informirajte.
Zainteresirana osoba neka se hitno javi na sljedeću e-mail adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Za dodatne upite stojimo na raspolaganju na broj telefona: 051 325 599

Rok prijave je do: 25.10.2018. godine.

 

DODATNE INFORMACIJE:

Prijave za edukaciju s kojom možete ojačati svoje poslovne vještine iz područja ekonomije upravo su u tijeku. Stjecanje međunarodne diplome EBC*L B razine je besplatno, a edukacija je namijenjena nezaposlenim osobama.

 

EBC*L ili European Business Competence Licence(eng. Europska licenca poslovnih kompetencija)je standardizirana diploma iz područja poslovne administracije, koja se provodi u više od 25 zemalja Europske unije. Teme kroz koje polaznici prolaze su poslovni plan, planiranje i financiranje projekata, investicijska analiza, financijsko planiranje, marketing i prodaja.

 

Temeljna poslovna znanja koja se stječu ovom edukacijom jedna su od najčešćih spominjanih kompetencija potrebnih za svladavanje globalnih razvojnih izazova. Njihova nedostatnost nakon formalnog obrazovanja, posebno zbog sve većeg broja osoba neekonomske struke uključenih u samostalni biznis i donošenje odluka iz ekonomskog područja, dovela je do potrebe da im se posveti posebna pažnja.

 

U trodnevnu edukaciju, koja će se održati od 29. do 31. listopada 2018.,u Obrtničkoj komori Primorsko-goranske županije (Bulevar oslobođenja 23, 1. kat, Rijeka) mogu se uključiti sve nezaposlene osobe. Naknadno će kandidati pristupiti ispitu (nakon teorijskih priprema), te će im biti izdan međunarodni certifikat EBC*L B razine. Kandidatima će biti osigurana sva potrebna literatura i materijali za učenje.

 

Edukacija će se odvijati tijekom sljedećih dana:

 

  • Ponedjeljak, 29. listopada 2018., od 9 do 12 sati,
  • Utorak, 30. listopada 2018., od 9 do 12 sati,
  • Srijeda, 31. listopada 2018., od 8 do 11 sati.

 

200x120

Gospodarski vodič 2017

vodic

Za preuzimanje klikinte na sliku

Glasilo EHO

  • 1
  • 2
Best UK Bookis l.betroll.co.uk Ladbrokes
How to get bonus http://w.betroll.co.uk/ Will Hill
udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se