Poziv za posjet 21. Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima

Prenosimo poziv Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije  za posjet 21. Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima

 

PREDMET: Poziv za posjet 21. Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima

 

            Molimo Vas da pozovete obrtnike članove Vaše komore da posjete21. obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije u Križevcima 10. studenog (subota) 2018. godine.

Sajam će se održati u velikoj Sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca Križevci te u Sportskoj dvorani Gimnazije Ivana ZakmardijaDijankovečkog i pripadajućim vanjskim prostorima ispred dvorana.

Obrtnički i gospodarski sajam u Križevcima razvio se u značajnu sajamsku priredbu tako da su na prošlogodišnjem sajmu izlagali obrtnici i poduzetnici iz Mađarske i Bosne i Hercegovine, iz 14 hrvatskih županija (274 izlagača na1.700 m2 unutarnjeg i 2.500 m2 vanjskog prostora).

Pozivamo Vas da organizirano nastupite na našem Sajmu, da animirate obrtnike s Vašeg područja, a posebno s područja 6 Komora sjeverozapadne Hrvatske.

Obrtnici koji žele mogu prisustvovati i stručnim skupovima koji se održavaju u subotu: radionice 3D printanja, radionice 3D modeliranja, radionica CNC glodanja, radionica CNC tokarenja, radionica laserskog graviranja i rezanja, okrugli stol na temu „Strukovno obrazovanje i cjeloživotno učenje u skladu s potrebama gospodarstva“, kreativne radionice – decoupage, transferna tehnika, 3d modeliranje

U svezi s navedenim, pozivamo Vas da organizirate posjetu Vaših obrtnika ovom Sajmu 10. studenog 2018.g. (subota). Mi ćemo za organizirane posjete sufinancirati prijevoz, organizirati svečanost „Martinjskespelancije“ – krštenja mošta po „Križevačkim štatutima“ uz besplatnu degustaciju vina te organizirani ručak na prostoru sajma. Uz to organiziramo razgledavanje Križevaca.

            Svi zainteresirani za posjet 21. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije mogu se javiti u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Za sva dodatna pojašnjenja i konkretnog dogovora posjete sajmumolimo da se obratite tajniku Komore i direktoru Sajma Boži Baraću na mob: 098/249-401.

            Nadamo se da ćete prihvatiti naš poziv te da ćete se ugodno osjećati u Križevcima, a organizatori sajma žele privući što više ozbiljnijih posjetitelja. Isto tako želja nam je da se ovaj sajam profilira u obrtnički sajam.

 

 

Tajnik Komore:                                                                                             Predsjednica Komore:

 

Božo Barać                                                                                                  Irena Kovačić

 

Gastro lutalica

200x120

Gospodarski vodič 2017

vodic

Za preuzimanje klikinte na sliku

Glasilo EHO

  • 1
  • 2
Best UK Bookis l.betroll.co.uk Ladbrokes
  • Matejna
  • Manifestacije
  • Majevica
  • Konobe
  • Maškare

Kotlić 2019. Kotlić 2018. Kotlić 2016.

 

Svečana sjednica 2019. Humanitarna manifestacija 5.3.2019 i paljenje Pusta
Svečana sjednica 2018. Poduzetnički dan 2016.
Radionica e-račun Poduzetnički dan 2018.
 

 

2016. 2015.

 

Dalibor Ožanić Ervin Tomić Tomislav Širola
 
Haris Jurada Boris Sušanj Dalibor Mladenić
Boris Radović Beli

 

Maškare 2013. Maškare 2015. Najbolje maškarani prostor 2016.

 

How to get bonus http://w.betroll.co.uk/ Will Hill
udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se