Seminar UVJETI POSLOVANJA U NJEMAČKOJ u Zagrebu

Ovim putem podsjećamo Vas da Hrvatska obrtnička komora u suradnji s Obrtničkom komorom za München i Gornju Bavarsku (HWK), organizira seminar „Uvjeti poslovanja u Njemačkoj“.

Seminar će se održati u srijedu, 17. listopada 2018. godine u prostorijama Hrvatske obrtničke komore, Ilica 49/I, Zagreb, s početkom u 13.00 sati.

Prijavljeni obrtnici/tvrtke koji su već poslali svoje prijavnice u HOK mogu zanemariti ovaj podsjetnik i dobiti će početkom sljedećeg tjedna još jednom program seminara.

Ukoliko razmišljate o širenju svoga tržišta van granica Hrvatske i Njemačka je zemlja u kojoj biste željeli ponuditi svoje robe i / ili usluge, ovakav je seminar odlična priprema za vas.

Kako pronaći nove kupce i koje zahtjeve njemačko tržište postavlja pred one koji na njemu posluju, samo su neka od pitanja na koja će vam ovaj seminar ponuditi odgovore.

Seminar će se održati na hrvatskom jeziku, a za sudjelovanje obavezna je prethodna prijava putem priloženog obrasca. Broj sudionika je ograničen kapacitetom dvorane.

 

Sudjelovanje na seminaru je besplatno.


Rok prijave sudjelovanja na seminaru je 15.10.2018.

Nacrt programa seminara, prijavnicu i privolu za obradu osobnih podataka možete pronaći u prilogu.

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon: 01/48 06 666 ili 072 000 026 od 8.00 do 12.00 sati

200x120

Gospodarski vodič 2017

vodic

Za preuzimanje klikinte na sliku

Glasilo EHO

  • 1
  • 2
Best UK Bookis l.betroll.co.uk Ladbrokes
How to get bonus http://w.betroll.co.uk/ Will Hill
udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se