Posjet CHRISTMAS GALA cvjećarskom događaju 04.11.2018.

PRENOSIMO OBAVIJEST HRVATSKE GOSPODARSKE KOMORE O ORGANIZIRANOM POSJETU NAJVEĆEM CVJEĆARSKOM DOGAĐAJU U POLJSKOJ, CHRISTMAS GALA   04.11.2018.

 

Poštovani,

Sekcija cvjećara HOK-a kao punopravni član FLORINT, Europske asocijacija cvjećara/florista, Vam omogućava posjetu najvećem cvjećarskom događanju u Poljskoj,

Christmas gala, 4.11.2018. , koje će biti održano u Slaskie Centrum Florystyczne Rekpol, mjestu Turza Slaska, Poljska.

 

Cijena kotizacije za ovo događanje je 70EUR i plaća se direktno u Poljskoj.

Svoja umijeća će u 6-ostanom događanju će prezentirati ALEX CHOI, NATALIA ZHIZHKO i TOMASZ MAX KUCZYŃSKI. Nemojte propusti ovu mogućnost.

Važna napomena: organizator Christmas gala, traži povratnu informaciju o dolasku naših cvjećara, te vas stoga molim da mi dostaviti povratnu informaciju do utorka 16.10.2018 (što prije moguće), kako bi mogli osigurati dovoljan broj ulaznica.

Više o samom događanju / show možete pročitati u priloženom dokumentu.

Nažalost informaciju o ovom događanju dobili smo tek nedavno kao i mogućnost da se našim cvjećarima da prilika prisustvovati ovom događanju.

Osim glavnog razloga a to je posjeta Christmas gala događanju, pripremili smo i popratni program u vidu ponude 4 dnevnog programa puta, koji je u prilogu ovog maila.

 

Ponuda podrazumijeva organiziran prijevoz,  boravak, posjet showu, te druge aktivnosti kako je navedeno u samom programu.

Hrvatska obrtnička komora sufinancira put na način da snosi trošak autobusa.

Svaki sudionik treba snositi trošak od 990 kn što uključuje; smještaj u hotelu na bazi 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama; trošak stručnog pratitelja tijekom putovanja; sve razglede prema programu ( bez uključenih ulaznica ); jamčevinu za paket aranžmane i osiguranje od odgovornosti

 

Molimo zainteresirane da se prijave za put na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , kako bi osigurali svoje mjesto u autobusu i dogovorili način plaćanja.

Broj mjesta je ograničen na 35, a mjesta će se popunjavati po principu redoslijeda zaprimanja prijava i to najkasnije do 18.10.2018. godine.

Prijaviti se mogu članovi Hrvatske obrtničke komore.

 

 

Za sve potrebne informacije oko puta, molim javite se u HOK, Krešimiru Tomiću, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Gastro lutalica

200x120

Gospodarski vodič 2017

vodic

Za preuzimanje klikinte na sliku

Glasilo EHO

  • 1
  • 2
Best UK Bookis l.betroll.co.uk Ladbrokes
  • Matejna
  • Manifestacije
  • Majevica
  • Konobe
  • Maškare

Kotlić 2019. Kotlić 2018. Kotlić 2016.

 

Svečana sjednica 2019. Humanitarna manifestacija 5.3.2019 i paljenje Pusta
Svečana sjednica 2018. Poduzetnički dan 2016.
Radionica e-račun Poduzetnički dan 2018.
 

 

2016. 2015.

 

Dalibor Ožanić Ervin Tomić Tomislav Širola
 
Haris Jurada Boris Sušanj Dalibor Mladenić
Boris Radović Beli

 

Maškare 2013. Maškare 2015. Najbolje maškarani prostor 2016.

 

How to get bonus http://w.betroll.co.uk/ Will Hill
udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se