Besplatni seminar STRUKTURIRANIM DIJALOGOM DO PROMJENE U LOKALNOJ ZAJEDNICI

Mreža mladih Hrvatske, Udruga općina i Udruga gradova pozivaju zainteresirane mlade osobe, predstavnike lokalnih udruga mladih i/ili za mlade, savjeta mladih i/ili neformalnih inicijativa mladih te predstavnike jedinica lokalne i regionalne samouprave(profesionalno osoblje zaposleno u jedinicama lokalne samouprave, ali i političke predstavnike angažirane u upravljačkim tijelima tih jedinica) da se prijave na besplatni seminar ''Strukturiranim dijalogom do promjene u lokalnoj zajednici''.

Seminar se održava u općini Viškovo i namijenjen je osobama iz Primorsko-goranske, Istarske, Karlovačke i Ličko-senjske županije. Seminar se organizira u sklopu projekta strukturiranog dijaloga ''Lokalne priče: strukturirani dijalog kao pokretač lokalne promjene'' koji se financira iz programa Erasmus +.

Sve informacije mogu se vidjeti i na oglasnoj ploči i web stranici Općine Viškovo (http://www.opcina-viskovo.hr/Pocetna/Poziv-na-seminar-Strukturiranim-dijalogom-do-promj.aspx).

Seminar traje jedan dan i odvijat će se 14. svibnja 2018. u Domu hrvatskih branitelja, Vozišče 3, Viškovo. Troškove hrane i putne troškove javnoga prijevoza pokrivaju organizatori. Za pomoć oko smještaja sudionici se mogu obratiti organizatoru. Organizatori ne isplaćuju dnevnice za sudjelovanje na seminaru. Detaljne informacije o nadoknadi putnih troškova i programu sudionici će dobiti par dana prije održavanja seminara. Satnica seminara neće se mijenjati u odnosu na okvirnu najavu koju možete vidjeti u nastavku poziva.

Prijave se zaprimaju do 4. svibnja 2018. putem sljedećeg obrasca:  https://docs.google.com/forms/d/11C9PxwDu9YhOgrDkMk65oe9kXV_Tjil-_cXAuMDGJO4/edit?ts=5ad598bb

Nakon selekcijskog postupka izabrani kandidati koji će ostvariti pravo sudjelovanja bit će o tome obavješteni do 7. svibnja 2018.