Besplatni seminar STRUKTURIRANIM DIJALOGOM DO PROMJENE U LOKALNOJ ZAJEDNICI

Mreža mladih Hrvatske, Udruga općina i Udruga gradova pozivaju zainteresirane mlade osobe, predstavnike lokalnih udruga mladih i/ili za mlade, savjeta mladih i/ili neformalnih inicijativa mladih te predstavnike jedinica lokalne i regionalne samouprave(profesionalno osoblje zaposleno u jedinicama lokalne samouprave, ali i političke predstavnike angažirane u upravljačkim tijelima tih jedinica) da se prijave na besplatni seminar ''Strukturiranim dijalogom do promjene u lokalnoj zajednici''.

Seminar se održava u općini Viškovo i namijenjen je osobama iz Primorsko-goranske, Istarske, Karlovačke i Ličko-senjske županije. Seminar se organizira u sklopu projekta strukturiranog dijaloga ''Lokalne priče: strukturirani dijalog kao pokretač lokalne promjene'' koji se financira iz programa Erasmus +.

Sve informacije mogu se vidjeti i na oglasnoj ploči i web stranici Općine Viškovo (http://www.opcina-viskovo.hr/Pocetna/Poziv-na-seminar-Strukturiranim-dijalogom-do-promj.aspx).

Seminar traje jedan dan i odvijat će se 14. svibnja 2018. u Domu hrvatskih branitelja, Vozišče 3, Viškovo. Troškove hrane i putne troškove javnoga prijevoza pokrivaju organizatori. Za pomoć oko smještaja sudionici se mogu obratiti organizatoru. Organizatori ne isplaćuju dnevnice za sudjelovanje na seminaru. Detaljne informacije o nadoknadi putnih troškova i programu sudionici će dobiti par dana prije održavanja seminara. Satnica seminara neće se mijenjati u odnosu na okvirnu najavu koju možete vidjeti u nastavku poziva.

Prijave se zaprimaju do 4. svibnja 2018. putem sljedećeg obrasca:  https://docs.google.com/forms/d/11C9PxwDu9YhOgrDkMk65oe9kXV_Tjil-_cXAuMDGJO4/edit?ts=5ad598bb

Nakon selekcijskog postupka izabrani kandidati koji će ostvariti pravo sudjelovanja bit će o tome obavješteni do 7. svibnja 2018.

Sve moguće upite oko ovog seminara uputite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i telefon 01 3689 152.

Gastro lutalica

200x120

Gospodarski vodič 2017

vodic

Za preuzimanje klikinte na sliku

Glasilo EHO

  • 1
  • 2
Best UK Bookis l.betroll.co.uk Ladbrokes
  • Matejna
  • Manifestacije
  • Majevica
  • Konobe
  • Maškare

Kotlić 2019. Kotlić 2018. Kotlić 2016.

 

Svečana sjednica 2019. Humanitarna manifestacija 5.3.2019 i paljenje Pusta
Svečana sjednica 2018. Poduzetnički dan 2016.
Radionica e-račun Poduzetnički dan 2018.
 

 

2016. 2015.

 

Dalibor Ožanić Ervin Tomić Tomislav Širola
 
Haris Jurada Boris Sušanj Dalibor Mladenić
Boris Radović Beli

 

Maškare 2013. Maškare 2015. Najbolje maškarani prostor 2016.

 

How to get bonus http://w.betroll.co.uk/ Will Hill
udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se