Europski tjedan vještina 2017: INFO DAN O NAUKOVANJU

Iznimno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas da će se u sklopu projekta Erasmus+KA3 Uključite se u EP4A: europska partnerstva za naukovanje koji provodi Hrvatska obrtnicka komora, te u sklopu Europskog tjedna vještina, održati Info dan o naukovanju,

dana:

22.11.2017. godine, s početkom u 13.00 sati, Art kino Croatia, Krešimirova 2.

Cilj Info dana o naukovanju je upoznavanje i informiranje obrtnika, malih i srednjih poduzeća o važnosti naukovanja, koristima naukovanja, te nužnosti njihova aktivnog uključivanja u njegovu provođenju. U sklopu Info dana o naukovanju bit će organizirana panel rasprava na kojoj će sudjelovati predstavnici pojedinih institucija, poslodavci koji već sudjeluju u naukovanjui naučnici. Prezentirat će se način poučavanja naučnika u radionicama i predstavit će se Help-desk linijai Vodič za poslodavce za naukovanje, kao podrška obrtnicima, malim i srednjim poduzećima koji se žele uključiti u aktivnosti poučavanja.

U sklopu info dana bit će organizirana nagradna igra za predstavnike obrta, malih i srednjihpoduzeća, u kojoj će jedan od njih dobiti priliku sudjelovati na studijskom putovanju u Münchenu koje će se održati od 12. do 14. ožujka 2018. godine.

Ako želite prisustvovati Info danu o naukovanju, molimo Vas da  kontaktirate OBRTNIČKI KOMORU PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE najkasnije do 20.11.2017. godine, kako biste osigurali mjesto u Art kinu.

Bez poslodavaca nema naukovanja.