Gospodarski vodič Općine Viškovo: poticaj poduzetništvu

Predstavljen je Gospodarski vodič Općine Viškovo. Novim pristupom gospodarstvenicima Općina želi olakšati svakodnevicu mještanima i pojednostaviti komunikaciju. Izdanje je priručnik za domaćinstva, ali i za poduzetnike.

Gospodarski vodič Općine Viškovo je oblik poslovnog imenika u kojem je prvi put zastupljena većina gospodarskih subjekata koji djeluju na području općine.

"To je nešto sasvim novo, ne samo na području Općine Viškovo već i na prostoru Primorsko-goranske županije. Na našem području egzistira veliki broj tvrtki te se i sami nekad iznenadimo količinom ponude trgovine i usluga naših gospodarstvenika", naglasio je predsjednik Udruženja obrtnika Viškovo-Kastav-Klana-Jelenje Željko Blažić.
Općina vodičem želi poboljšati vidljivost gospodarstvenika i nada se da će to rezultirati promicanjem Viškova, poduzetništva i poduzetničke klime.
"Potvrda da naša nastojanja idu u pravom smjeru je i podatak da se viškovsko gospodarstvo može pohvaliti pozitivnom bilancom te najnoviji podatak prema kojem je stopa nezaposlenosti samo 2,2 posto. Kao dodatna mjera u tijeku je provođenje inovativnog Programa Općine Viškovo za poticanje razvoja gospodarstva i smanjenje nezaposlenosti za koji je u proračunu za 2017. godinu predviđeno gotovo milijun kuna, pa ovim putem pozivam sve poduzetnike da se jave", istaknula je Općinska načelnica Sanja Udović.

U planu je i nastavak projekta te izrada vodiča u elektronskom obliku koji će biti dostupan na mrežnim stranicama Općine Viškovo i Udruženja obrtnika, stoga pozivaju poduzetnike koji nisu uvršteni u tiskano izdanje da se s podacima jave u Udruženje obrtnika.

003811bf94b57b6e1ef1

Članak preuzet sa web stranice: http://radio.hrt.hr/radio-rijeka/clanak/gospodarski-vodic-opcine-viskovo-poticaj-poduzetnistvu/147991/

Članak objavljen: 20.06.2017.   15:44

Autor članka: Tatjana Sandalj

Foto: Općina Viškovo

 

Gastro lutalica

200x120

Gospodarski vodič 2017

vodic

Za preuzimanje klikinte na sliku

Glasilo EHO

  • 1
  • 2
Best UK Bookis l.betroll.co.uk Ladbrokes
  • Matejna
  • Manifestacije
  • Majevica
  • Konobe
  • Maškare

Kotlić 2019. Kotlić 2018. Kotlić 2016.

 

Svečana sjednica 2019. Humanitarna manifestacija 5.3.2019 i paljenje Pusta
Svečana sjednica 2018. Poduzetnički dan 2016.
Radionica e-račun Poduzetnički dan 2018.
 

 

2016. 2015.

 

Dalibor Ožanić Ervin Tomić Tomislav Širola
 
Haris Jurada Boris Sušanj Dalibor Mladenić
Boris Radović Beli

 

Maškare 2013. Maškare 2015. Najbolje maškarani prostor 2016.

 

How to get bonus http://w.betroll.co.uk/ Will Hill
udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se