OBAVIJEST OBRTNICIMA! FISKALIZACIJA!

Poštovani,

Obavještavamo Vas da je danas Porezna uprava objavila novu obavijest vezano uz probleme fiskalizacije nastale zbog zamjene certifikata.

Prema obavijesti potrebno je postupiti na način da se izdaju računi iz prethodno u Poreznoj upravi ovjerene knjige računa koji se naknadno dostavljaju u Poreznu upravu radi dodjele JIR-a od strane Porezne uprave.

Obrtnik je također obvezan sastaviti interni zapisnik u kojem će evidentirati nastale promjene i priložiti ga uz interni akt u kojem su zabilježene sve promjene. Zapisnik i interni akt treba čuvati kako bi se kod provedbe nadzora mogao predočiti inspektorima, no nije ga potrebno dostavljati Poreznoj upravi.

Detaljniju informaciju možete pronaći na

http://www.porezna-uprava.hr/Lists/Vijesti/Vijest.aspx?ID=1568&RootFolder=%2FLists%2FVijesti&Source=http%3A%2F%2Fwww%2Eporezna%2Duprava%2Ehr%2FStranice%2FNaslovnica%2Easpx

Molimo upoznajte svoje članove s informacijama iz ove obavijesti.

S poštovanjem,

Sanja Želinski

HRVATSKA OBRTNIČKA KOMORA

 

200x120

Gospodarski vodič 2017

vodic

Za preuzimanje klikinte na sliku

Glasilo EHO

  • 1
  • 2
Best UK Bookis l.betroll.co.uk Ladbrokes
How to get bonus http://w.betroll.co.uk/ Will Hill
udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se