Ostvarivanje pogodnosti u Pevecu - partneru programa Zajednička nabava - HOK ZNA

Nastavno na upite članova o načinu ostvarivanja pogodnosti u Pevecu, partneru programa Zajednička nabava – HOK ZNA, dajemo sljedeću informaciju:

Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore (HOK) i tvrtke Pevec za sve članove HOK-a osiguravaju se posebni uvjeti nabave proizvoda iz prodajnog asortimana trgovačkog lanca Pevec u prodajnim centrima diljem Hrvatske.

Pogodnosti u prodajnim centrima trgovačkog lanca Pevec, hrvatski obrtnici, kao i dobrovoljni članovi HOK-a, ostvaruju u sklopu projekta „Zajednička nabava - HOK ZNA“, čiji je cilj omogućiti članovima Hrvatske obrtničke komore kvalitetnije i povoljnije poslovanje te osigurati poticajno poduzetničko okruženje, osiguravanjem benefita i pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, s kojima Hrvatska obrtnička komora ostvari poslovnu suradnju.

Pogodnosti u Pevecu možete koristiti na način da Pevec provjerava status člana HOK-a putem unosa OIB broja. Popust članovi ostvaruju na info/veleprodajnom pultu (na veleprodajnoj blagajni). Račun koji Pevec izdaje glasi na obrt, a iznos računa za ostvarivanje popusta ne može biti manji od 200,00 kn MPC. Rabati se odobravaju na programe: građevina i boje, keramika i sanitarije, željeznarija, vrt i sport, dom i dizajn (izuzev rasvjete). Rabati se ne odobravaju za sljedeće prodajne programe: bijela tehnika, elektronika, rasvjeta te artikli na akciji. Popusti će se moći koristiti od sredine veljače 2016. godine.

Adrese prodajnih centara: http://www.pevec.hr/prodajni-centri/

Cijela vijest objavljena je na www.hok.hr (link: http://www.hok.hr/press/objave_za_medije/novi_projekt_hrvatske_obrtnicke_komore_zajednicka_nabava_hok_zna/pevec_se_ukljucio_u_projekt_zajednicka_nabava_hok_zna

Gastro lutalica

200x120

Gospodarski vodič 2017

vodic

Za preuzimanje klikinte na sliku

Glasilo EHO

  • 1
  • 2
Best UK Bookis l.betroll.co.uk Ladbrokes
  • Matejna
  • Manifestacije
  • Majevica
  • Konobe
  • Maškare

Kotlić 2019. Kotlić 2018. Kotlić 2016.

 

Svečana sjednica 2019. Humanitarna manifestacija 5.3.2019 i paljenje Pusta
Svečana sjednica 2018. Poduzetnički dan 2016.
Radionica e-račun Poduzetnički dan 2018.
 

 

2016. 2015.

 

Dalibor Ožanić Ervin Tomić Tomislav Širola
 
Haris Jurada Boris Sušanj Dalibor Mladenić
Boris Radović Beli

 

Maškare 2013. Maškare 2015. Najbolje maškarani prostor 2016.

 

How to get bonus http://w.betroll.co.uk/ Will Hill
udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se