Ostvarivanje pogodnosti u Pevecu - partneru programa Zajednička nabava - HOK ZNA

Nastavno na upite članova o načinu ostvarivanja pogodnosti u Pevecu, partneru programa Zajednička nabava – HOK ZNA, dajemo sljedeću informaciju:

Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore (HOK) i tvrtke Pevec za sve članove HOK-a osiguravaju se posebni uvjeti nabave proizvoda iz prodajnog asortimana trgovačkog lanca Pevec u prodajnim centrima diljem Hrvatske.

Pogodnosti u prodajnim centrima trgovačkog lanca Pevec, hrvatski obrtnici, kao i dobrovoljni članovi HOK-a, ostvaruju u sklopu projekta „Zajednička nabava - HOK ZNA“, čiji je cilj omogućiti članovima Hrvatske obrtničke komore kvalitetnije i povoljnije poslovanje te osigurati poticajno poduzetničko okruženje, osiguravanjem benefita i pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, s kojima Hrvatska obrtnička komora ostvari poslovnu suradnju.

Pogodnosti u Pevecu možete koristiti na način da Pevec provjerava status člana HOK-a putem unosa OIB broja. Popust članovi ostvaruju na info/veleprodajnom pultu (na veleprodajnoj blagajni). Račun koji Pevec izdaje glasi na obrt, a iznos računa za ostvarivanje popusta ne može biti manji od 200,00 kn MPC. Rabati se odobravaju na programe: građevina i boje, keramika i sanitarije, željeznarija, vrt i sport, dom i dizajn (izuzev rasvjete). Rabati se ne odobravaju za sljedeće prodajne programe: bijela tehnika, elektronika, rasvjeta te artikli na akciji. Popusti će se moći koristiti od sredine veljače 2016. godine.

Adrese prodajnih centara: http://www.pevec.hr/prodajni-centri/

Cijela vijest objavljena je na www.hok.hr (link: http://www.hok.hr/press/objave_za_medije/novi_projekt_hrvatske_obrtnicke_komore_zajednicka_nabava_hok_zna/pevec_se_ukljucio_u_projekt_zajednicka_nabava_hok_zna