Anketa o stanju LAG područja

Programom ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014-2020 predviđeno je dodjeljivanje sredstava akreditiranim LAG-ovima u iznosu do 3 milijuna Eura za direktno financiranje razvojnih projekata na području LAG-a.

Ovim putemLokalna akcijska grupa TERRA LIBURNA poziva Vas da se uključite u izradu Lokalne razvojne strategije LAG-a "Terra liburna" (LRS) kako bismo što bolje proveli analizu stanja našeg područja, te moli da ispunite kratki upitnik koji se nalazi na njihovim stranicama (link do stranica i upitnika u daljnem tekstu).

Detalje o radu LAG-a "Terra liburna" možete pronaći na web stranici www.terra-liburna.hr. Ukoliko i sami imate u planu provoditi projekt molimo da se odazovete na njihov javni poziv za prikupljanje projekata u provedbi ili projektnih ideja kako bi isti postali dio naše Baze projekata koji će se financirati iz predmetnih sredstava.

Obrazac projektne ideje i pozvi možete pronaći klikom OVDJE

Kratki vodič za ruralni razvoj područja LAG-a terra liburna do 2020.  na linku  OVDJE

ANKETU o stanju LAG područja ispunite klikom OVDJE 

200x120

Gospodarski vodič 2017

vodic

Za preuzimanje klikinte na sliku

Glasilo EHO

  • 1
  • 2
Best UK Bookis l.betroll.co.uk Ladbrokes
How to get bonus http://w.betroll.co.uk/ Will Hill
udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se