Osvježavanje podataka i upis novih obrtnika u BAZU

Svim članovima prenosimo obavijest Hrvatske obrtničke komore:

 

PREDMET:   CD Poslovne informacije 2016. – osvježavanje podataka i upis novih obrtnika u Bazu

 

Poštovani,

početkom sljedeće godine, planira se izdavanje novog CD-a Poslovne informacije 2016.

Baza proizvodnih i uslužnih obrta Hrvatske obrtničke komore, koja predstavlja sadržaj navedenog CD-a, nudi informacije o ponudi proizvoda i usluga članova HOK-a. Također, navedena baza dostupna je na internetskim stranicama Hrvatske obrtničke komore. Sam sadržaj baze uključuje bazu podataka proizvodnog obrta, ali i druge korisne podatke. Namjena CD-a Poslovne informacije, koje Hrvatska obrtnička komora izdaje svake dvije godine je učiniti podatke o hrvatskim obrtnicima dostupnim svim potencijalnim trgovačkim partnerima, kako u široj regiji tako i u Europi.

Svi podaci dostupni na CD-u su prevedeni na engleski i njemački. Pretraživanje je moguće po proizvodnom programu, djelatnostima, i svim ostalim upitima.

Baza podataka sadržava sljedeće dostupne podatke o pojedinom obrtu: kontakt podaci (adresa, tel. fax, e-mail), potencijalne mogućnosti obrta (djelatnosti prema katalogu djelatnosti HOK-a, raspoloživa oprema i strojevi, radni prostor), stručne nagrade, certifikati i najvažnije - proizvodni program. Na CD-u su i foto pregledi sa uspješnih nastupa na domaćim i međunarodnim sajmovima.

CD Poslovne informacije i Baza obrtnika značajan je promotivni medij hrvatskog obrtništva i kao takav distribuira se na svim uglednim međunarodnim i domaćim sajmovima (München, Graz, Zagreb). Međunarodna suradnja Hrvatske obrtničke komore bitna je za otvaranje inozemnih tržišta hrvatskim obrtnicima, a dostupnost ovakve praktične i iscrpne baze podataka važna je u stvaranju novih poslovnih odnosa, ali i omogućavanju uspješnih poslovnih suradnji i na domaćem tržištu.

Zaključno, svaki obrtnik je u mogućnosti uz svoje podatke u Bazi priložiti i fotografije, čime se dodatno promovira linija proizvoda i proizvodni kapaciteti. Omogućujemo također i besplatno postavljanje kompletne web stranice - s više fotografija, teksta i drugih informacija.

Novi korisnici za upis u bazu trebaju popunjeni, potpisani i žigosani formular dostaviti na adresu HOK-a: Ilica 49, 10 000 Zagreb. Formular je moguće preuzeti u udruženju obrtnika ili u područnoj obrtničkoj komori, odnosno na internetskim stranicama: www.hok.hr, na dijelu ''Baza obrtnika'', zatim ''Uputstva'' te ovisno za koji se modul prijavljuje (''Proizvodno zanatstvo'', '' Ugostiteljstvo i turizam'' ili ''Poslovni adresar'') može se preuzeti obrazac u PDF formatu (obrazac vam dostavljamo također i u prilogu). Na navedenim stranicama također se mogu dobiti i sve potrebne upute o samoj bazi podataka, te ostale informacije vezano uz ažuriranje i održavanje baze.

Za promjenu podataka potrebni su : korisničko ime i lozinka.

Ako obrtnici do sada nisu osobno mijenjali korisničko ime i lozinku, navedene se podatke mogu saznati :

- u vašem udruženju obrtnika,

- u vašoj područnoj komori

- u Hrvatskoj obrtničkoj komori,

Eventualna pitanja uputite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ,

faks 01 48 46 610, tel. 48 06 626, 48 06 632.

 

Molimo da ovaj dopis proslijedite obrtnicima na vašem području. Kako bi ažurirani podaci bili uvršteni na novom CD-u Poslovne informacije 2016., novi upis podataka ili sve promjene potrebno je izvršiti do 27. studenoga 2015. godine.

 

S poštovanjem,

 

 

Šef Odjela za organizaciju rada cehova

Hrvatske obrtničke komore

Ivica Štambuk, v.r.

 

OBRAZAC ZA UPIS ČLANOVA U BAZU PODATAKA ˝PROIZVODNO ZANATSTVO˝  preuzmite OVDJE

200x120

Gospodarski vodič 2017

vodic

Za preuzimanje klikinte na sliku

Glasilo EHO

  • 1
  • 2
Best UK Bookis l.betroll.co.uk Ladbrokes
How to get bonus http://w.betroll.co.uk/ Will Hill
udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se