VAŽNA OBAVIJEST !!!!!

OBAVIJEST OBRTNICIMA

Vezano uz e-mail obavijest o nepoštenom postupanju tvrtke EUPR

koja  telefonskim pozivima nudi obrtnicima da se pretplate na neki web  adresar, obavještavamo Vas da je takva praksa primijećena prvo od strane stranih tvrtki. Već godinama javno objavljujemo upozorenja na različite europske adresare koji na prvi pogled traže samo potvrdu točnosti podataka, a zapravo se radi o ovjeravanju narudžbe za objavu u adresaru.

Ovakva nepoštena praksa širi se i u Hrvatskoj te se pojavljuju i domaće tvrtke koje nastoje na isti način plasirati svoje usluge. Na to obrtnike treba stalo upozoravati, a naročito im ukazati pažnju na to da za njih kod telefonske narudžbe ne vrijede pravila o mogućnosti otkazivanja kroz 14 dana jer prema Zakonu o zaštiti potrošača obrtnici su trgovci a ne potrošači. Takav samo primjer imali prije 2-3 godine, kada je jedno domaće trgovačko društvo telefonom nudilo i prodavalo vodiče za EU fondove, a sada se ponovno pojavljuje u novom obliku.

Iz priložene dokumentacije vidljivo je da se u konkretnom slučaju dobro postupilo jer je račun vraćen uz odgovor da uslugu nije naručena. Važno je upozoriti da se prilikom telefonskih razgovora takve vrste ne smije dati nikakav oblik suglasnosti. Treba izričito reći da se ne želi naručiti uslugu, da se o prijedlogu može očitovati tek nakon što se zaprimi pisana ponuda i da želi ugovor sklopiti isključivo u pisanom obliku.

Gastro lutalica

200x120

Gospodarski vodič 2017

vodic

Za preuzimanje klikinte na sliku

Glasilo EHO

  • 1
  • 2
Best UK Bookis l.betroll.co.uk Ladbrokes
  • Matejna
  • Manifestacije
  • Majevica
  • Konobe
  • Maškare

Kotlić 2019. Kotlić 2018. Kotlić 2016.

 

Svečana sjednica 2019. Humanitarna manifestacija 5.3.2019 i paljenje Pusta
Svečana sjednica 2018. Poduzetnički dan 2016.
Radionica e-račun Poduzetnički dan 2018.
 

 

2016. 2015.

 

Dalibor Ožanić Ervin Tomić Tomislav Širola
 
Haris Jurada Boris Sušanj Dalibor Mladenić
Boris Radović Beli

 

Maškare 2013. Maškare 2015. Najbolje maškarani prostor 2016.

 

How to get bonus http://w.betroll.co.uk/ Will Hill
udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se