Humanitarna akcija FRIZERI FRIZERIMA

Poštovani,

 

Ceh frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore pokrenuo je (nastavlja) humanitarnu akciju „Frizeri frizerima“, kako bi se pomoglo kolegama obrtnicima frizerima, čiji su saloni uništeni u poplavama koje su se dogodile u svibnju na području Gunje, Rajevog sela i Račinovaca.

Ovom akcijom Ceh želi pomoći i urediti četiri frizerska salona s poplavljenih područja, koja imaju sjedište u Gunji: 

  • Frizerski salon "Snježana", vlasnice Snježane Šokčević
  • Frizerski salon „Siona“, vlasnice Azemine Čardaklija
  • Frizersko brijački salon "Wella", vlasnice Katice Marojević
  • Frizerski salon, vlasnice Naide Džanković.

 

Pozivamo i molimo sve predsjednike Cehova frizera pri POK-ovima i UO-a da informiraju svoje članove, proslijede informaciju, te pokušaju uključiti što više kolega u akciju.

Za potrebe akcije pripremili smo i informativni letak, te Vas molimo da ga prosljeđujete, objavljujte, dijelite, kako bi se što više frizera i ljudi dobrog srca uključilo u akciju.

 

Novčane donacije mogu se uplatiti na broj žiro računa Hrvatske obrtničke komore, otvoren za ovu namjenu: HR 9424020061100558978, do 30. rujna 2014. godine.

Za više informacija o akciji molimo kontaktirajte predsjednika Ceha frizera i kozmetičara g. Ivicu Zanettija na 098/238-587.

 

Više informacije možete pronaći  na web stranici http://www.hok.hr/press/objave_za_medije/ceh_frizera_i_kozmeticara_hok_a_u_akciji_frizeri_frizerima_prikuplja_donacije_za_opremanje_frizerskih_salona_u_gunji

 

Informaciju o opremi i inventaru koje zainteresirani žele donirati mogu poslati na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (po mogućnosti i fotografija opreme), kako bi stručna služba HOK-a prema potrebama, mogla dogovoriti primatelje.  Za sve ostale informacije o načinu doniranja opreme i inventara molimo kontaktirajte Odjel za cehove HOK-a, tel: 01 4806 631, 666, e-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Imajte na umu:

Ukoliko bi svaki frizer u RH odvojio samo 10,00 kn i uplatio na račun, akcija će biti uspješna i pomoći ćemo našim kolegama u Gunji.

S poštovanjem,

Predsjednik Ceha frizera i kozmetičara HOK-a

Ivica Zanetti

200x120

Gospodarski vodič 2017

vodic

Za preuzimanje klikinte na sliku

Glasilo EHO

  • 1
  • 2
Best UK Bookis l.betroll.co.uk Ladbrokes
How to get bonus http://w.betroll.co.uk/ Will Hill
udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se