Humanitarna akcija FRIZERI FRIZERIMA

Poštovani,

 

Ceh frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore pokrenuo je (nastavlja) humanitarnu akciju „Frizeri frizerima“, kako bi se pomoglo kolegama obrtnicima frizerima, čiji su saloni uništeni u poplavama koje su se dogodile u svibnju na području Gunje, Rajevog sela i Račinovaca.

Ovom akcijom Ceh želi pomoći i urediti četiri frizerska salona s poplavljenih područja, koja imaju sjedište u Gunji: 

 • Frizerski salon "Snježana", vlasnice Snježane Šokčević
 • Frizerski salon „Siona“, vlasnice Azemine Čardaklija
 • Frizersko brijački salon "Wella", vlasnice Katice Marojević
 • Frizerski salon, vlasnice Naide Džanković.

 

Pozivamo i molimo sve predsjednike Cehova frizera pri POK-ovima i UO-a da informiraju svoje članove, proslijede informaciju, te pokušaju uključiti što više kolega u akciju.

Za potrebe akcije pripremili smo i informativni letak, te Vas molimo da ga prosljeđujete, objavljujte, dijelite, kako bi se što više frizera i ljudi dobrog srca uključilo u akciju.

 

Novčane donacije mogu se uplatiti na broj žiro računa Hrvatske obrtničke komore, otvoren za ovu namjenu: HR 9424020061100558978, do 30. rujna 2014. godine.

Za više informacija o akciji molimo kontaktirajte predsjednika Ceha frizera i kozmetičara g. Ivicu Zanettija na 098/238-587.

 

Više informacije možete pronaći  na web stranici http://www.hok.hr/press/objave_za_medije/ceh_frizera_i_kozmeticara_hok_a_u_akciji_frizeri_frizerima_prikuplja_donacije_za_opremanje_frizerskih_salona_u_gunji

 

Informaciju o opremi i inventaru koje zainteresirani žele donirati mogu poslati na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (po mogućnosti i fotografija opreme), kako bi stručna služba HOK-a prema potrebama, mogla dogovoriti primatelje.  Za sve ostale informacije o načinu doniranja opreme i inventara molimo kontaktirajte Odjel za cehove HOK-a, tel: 01 4806 631, 666, e-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Imajte na umu:

Ukoliko bi svaki frizer u RH odvojio samo 10,00 kn i uplatio na račun, akcija će biti uspješna i pomoći ćemo našim kolegama u Gunji.

S poštovanjem,

Predsjednik Ceha frizera i kozmetičara HOK-a

Ivica Zanetti

Gastro lutalica

200x120

Gospodarski vodič 2017

vodic

Za preuzimanje klikinte na sliku

Glasilo EHO

 • 1
 • 2
Best UK Bookis l.betroll.co.uk Ladbrokes
 • Matejna
 • Manifestacije
 • Majevica
 • Konobe
 • Maškare

Kotlić 2019. Kotlić 2018. Kotlić 2016.

 

Svečana sjednica 2019. Humanitarna manifestacija 5.3.2019 i paljenje Pusta
Svečana sjednica 2018. Poduzetnički dan 2016.
Radionica e-račun Poduzetnički dan 2018.
 

 

2016. 2015.

 

Dalibor Ožanić Ervin Tomić Tomislav Širola
 
Haris Jurada Boris Sušanj Dalibor Mladenić
Boris Radović Beli

 

Maškare 2013. Maškare 2015. Najbolje maškarani prostor 2016.

 

How to get bonus http://w.betroll.co.uk/ Will Hill
udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se