OBAVIJEST O SAJMU Bela nedeja 2014

Bela nedeja najveći je primorski sajam koji se u Kastvu preko šest stoljeća održava u čast mladog vina prve nedjelje mjeseca listopada. Običaj po kojem su Kastav i Kastavština nadaleko poznati zabilježio je već Zakon Grada Kastva od 1400. leta. Bela nedeja je za Kastavštinu uvijek bila početak i kraj poslovne godine, vrijeme dogovaranja poslova, ispostavljanja računa, vraćanja dugova, plaćanja poreza, a sve to pratio je veliki sajam od subote popodne do ponedjeljka navečer.

Osnovno obilježje Bele nedeje je ponuda tek otočenog mladog, ali i starog vina uz domaće kulinarske specijalitete. Uz to uvijek se nudilo i sve ono što je manje ili više potrebno u svakodnevnom životu.

Belu nedeju prate brojni gospodarski i kulturno-zabavni programi koji uz zanimljivu sajamsku ponudu na ulice i trgove Kastva privlače svakog dana bez obzira na vremenske prilike desetke tisuća posjetitelja, a tijekom trodnevne manifestacije Kastav pohodi i više od 100.000 posjetilaca.

 

PREDBILJEŽBE ZA “BELU NEDEJU 2014”


Obavještavaju se zainteresirani zakupci da mogu iskazati interes za nastup na
“Beloj nedeji 2014”

1. Voditelj manifestacije prikupit će podatke o zainteresiranim korisnicima označenih mjesta na slijedeće načine:
 -pismeno na adresu: Grad Kastav, Zakona kastafskega 3, 51215 Kastav
 -telefonom na broj: 091-220-58-13
 -elektroničkom poštom na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 -telefaksom na broj 051-691-454
 -usmenim kontaktom s voditeljem manifestacije

2. Voditelj manifestacije izvršit će raspodjelu mjesta u skladu s Odlukom o davanju dijela javne površine na privremeno korištenje radi održavanja manifestacije “Bela nedeja”

200x120

Gospodarski vodič 2017

vodic

Za preuzimanje klikinte na sliku

Glasilo EHO

  • 1
  • 2
Best UK Bookis l.betroll.co.uk Ladbrokes
How to get bonus http://w.betroll.co.uk/ Will Hill
udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se