Prezentacija aplikacije Postaj – do majstora u par klikova - NOVI TERMIN

NOVI TERMIN

Zbog bolesti predavača, odgađa se predavanje na novi termin: 24.1.2024. u 17 sati.

Pozivamo sve obrtnike na prezentaciju aplikacije Postaj – do majstora u par klikova, koja će se održati u Edukacijskom centru Udruženja obrtnika Rijeka na adresi Vukovarska 21, Rijeka 24.1.2024. u 17 sati. Postaj aplikacija – prva platforma u Republici Hrvatskoj na direktan način povezuje majstore s klijentima kojima treba pomoć. Hrvatska obrtničkom komora uvrstila je Postaj u program Obrtnik+ i kratkom prezentacijom pokazat će obrtnicima što im se nudi preko Postaj aplikacije, kako je koristiti i koje pogodnosti ostvaruju u programu Obrtnik+. Postaj ima 30 djelatnosti koje pokrivaju: Adaptacije, Bravarija, Bravarski servis, Centralno i podno grijanje, Čišćenje, Elektroinstalacije, Fasaderski radovi, Hortikultura, Izrada namještaja, Izrada prozora i vrata, Kemijsko čišćenje, Keramičarski radovi, Klimatizacija i ventilacija, Krovopokrivački radovi i limarija, Kućni aparati, Kućni majstor, Monter suhe gradnje, Podopolagački radovi, Plinske instalacije, Roletarski radovi komarnici i tende, Rušenja i odvoz otpada, Selidbe i transporti, Servis bojlera, Servis prozora i vrata, Sigurnosni sustavi, Soboslikarsko-ličilački radovi, Solarni paneli, Staklarski radovi, Tapeciranje i restauracija, Vodovodne instalacije, Zidarstvo. Predviđeno trajanje prezentacije je 30 minuta, a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. uz navođenje: ime i prezime obrtnika i naziv obrta.“

Pozivamo sve obrtnike na prezentaciju aplikacije Postaj – do majstora u par klikova, koja će se održati u Edukacijskom centru Udruženja obrtnika Rijeka na adresi Vukovarska 21, Rijeka 18.12.2023. u 17 sati.

ime i prezime obrtnika i naziv obrta

Postaj - do majstora u par klikova“

Gastro lutalica

adria oil

Svečana sjednica 2019. Humanitarna manifestacija 5.3.2019 i paljenje Pusta
Radionica e-račun Poduzetnički dan 2018.