WINE EnoGASTRO VIP Event RIJEKA

Wine EnoGASTRO VIP Event nastavlja svoju tradiciju. Ovo je šesta uzastopna godina a Rijeka je naravno domaćin i ove godine!
Event će se održati u Hotelu Bonavia Plava Laguna 29. ožujka 2022.g. s početkom u 14 sati. Bogati program edukacija i druženja traje do 19 sati.

Iznimno kvalitetan edukativni program obogaćen je vrlo posebnim edukacijskim gastronomskim prezentacijama raznih lokalnih specijaliteta.
Ulaz je BESPLATAN, no moguć isključivo gostima koji su dobili pozivnicu te se prijavili na prijavnici.
Event će se održati sukladno aktualnim COVID mjerama!
Vlasnici HORECA objekata (hotela, restorana, konoba, barova...) direktori hotela, nabave ili voditelji hrane i pića,.. koji žele biti dio eventa mogu se obratiti s iskazanim interesom i upitom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Partneri projekta su Grad Rijeka i Turistička zajednica grada Rijeke, Primorsko-goranska županija i TZ Kvarnera, Hrvatska turistička zajednica, HGK Županijska komora Rijeka i hotel Bonavia Plava Laguna a pokrovitelji projekta su Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede.

Kako biste na vrijeme saznali sve o eventima posjetite stranicu WINE ENOGASTRO VIP EVENT te pratite na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu!
Cjelokupni program, popis govornika i predavača, partnera kao i sve ostale informacije možete pronaći na web stranici https://www.dantes.biz

 

4Rijeka

 

Gastro lutalica

adria oil

200x120

Gospodarski vodič 2017

vodic

Za preuzimanje klikinte na sliku

Glasilo EHO

  • 1
  • 2
  • Matejna
  • Manifestacije
  • Majevica
  • Konobe
  • Maškare

Kotlić 2019. Kotlić 2018. Kotlić 2016.

 

Svečana sjednica 2019. Humanitarna manifestacija 5.3.2019 i paljenje Pusta
Svečana sjednica 2018. Poduzetnički dan 2016.
Radionica e-račun Poduzetnički dan 2018.
 

 

2016. 2015.

 

Dalibor Ožanić Ervin Tomić Tomislav Širola
 
Haris Jurada Boris Sušanj Dalibor Mladenić
Boris Radović Beli

 

Maškare 2013. Maškare 2015. Najbolje maškarani prostor 2016.

 

udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se