11. Međunarodni sajm poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO u Gračanici 2022.

Hrvatska obrtnička komora  Hrvatska obrtnička komora organizira i s 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivan nastup članova HOK-a na 11. Međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO u Gračanici 2022., koji će biti održan od 17. do 20. svibnja 2022. godine.

Međunarodni sajam u Gračanici jedna je od najvažnijih sajamskih izložbi u Bosni i Hercegovini sa preko 350 izlagača iz 10 država Svijeta, a procijenjena sajamska posjeta je oko 30.000 posjetitelja, od čega oko 80% specijaliziranih posjetitelja- tvrtki i obrta.

Profil sajma Grapos Expo 2022. obuhvatiti će sljedeće djelatnosti : obradu metala i proizvodnju proizvoda od metala, izradu alata i dijelova, preradu drva, proizvodnju ambalaže od drva i plastike, preradu plastičnih masa, preradu gume, sektor građevinarstva, proizvodnju opreme za poljoprivredu, šumarstvo, hidrauliku i pneumatiku, IT sektor, međunarodne izložbe u organizaciji obrtničkih i gospodarskih komora sa prezentacijom svojih programskih aktivnosti i članova, uz održavanje velikog broja okruglih stolova, prezentacija i poslovnih susreta na samome sajmu.

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu «ključ u ruke»: svaki izlagač  priprema svoju prezentaciju, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama izložbenog prostora te dobiva i: dva natpisa na štandu, reprezentaciju i dežurstvo na štandu, najavu nastupa, transport eksponata, relacija Zagreb – Gračanica – Zagreb i postavu na štandu, kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Na sajmu ću svakodnevno od pripreme štanda do zadnjega dana sajma biti dežuran ispred HOK-a i izlagača, tako da će i izlagači koji neće biti u mogućnosti biti na sajmu cijelo vrijeme trajanja izložbe uz svoje eksponate moći dati sve informacije i promotivne materijale koje ću prezentirati zainteresiranim posjetiocima i njihove kontakte i upite nakon sajma poslati izlagačima.

U prilogu Vam dajemo pregled osnovnih pokazatelja sajma te informacije i uvijete nastupa u 2022. godini.

Napominjemo da su u prilogu dvije prijavnice za sajam- jedna za članove HOK-a koji imaju pravi sufinanciranog nastupa na sajmu u organizaciji HOK-a, druga za tvrtke koje nisu članovi HOK-a i koje, budu li prijavljivale nastup, imaju punu, ne sufinanciranu cijenu nastupa u organizaciji HOK-a.

Uz prijavnice tu je i privola za davanje i korištenje osobnih podataka izlagača samo u svrhu pripreme, prijave nastupa i promidžbe izlagača HOK-a na sajmu Grapos Expo Gračanica 2022.

 

Dokumenti:

Informacija o organizaciji i sufinanciranju skupšnog nastupa članova HOK-a na 11 Međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta Grapos Expo Gračanica 2022- POK i UO   (PDF)

Prijava izlaganja za 11 Međunarodni sajam poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO u Gračanici 2022- članovi HOK-a   (.doc)

Prijava izlaganja za 11 Međunarodni sajam poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO u Gračanici 2022_poduzetnici koji nisu članovi HOK-a  (.doc)

Privola za obradu osobnih podataka _ prijava 11 međunarodni sajam poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO u Gračanici 2022  (PDF)

 

 

Gastro lutalica

adria oil

200x120

Gospodarski vodič 2017

vodic

Za preuzimanje klikinte na sliku

Glasilo EHO

  • 1
  • 2
  • Matejna
  • Manifestacije
  • Majevica
  • Konobe
  • Maškare

Kotlić 2019. Kotlić 2018. Kotlić 2016.

 

Svečana sjednica 2019. Humanitarna manifestacija 5.3.2019 i paljenje Pusta
Svečana sjednica 2018. Poduzetnički dan 2016.
Radionica e-račun Poduzetnički dan 2018.
 

 

2016. 2015.

 

Dalibor Ožanić Ervin Tomić Tomislav Širola
 
Haris Jurada Boris Sušanj Dalibor Mladenić
Boris Radović Beli

 

Maškare 2013. Maškare 2015. Najbolje maškarani prostor 2016.

 

udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se