11. Međunarodni sajm poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO u Gračanici 2022.

Hrvatska obrtnička komora  Hrvatska obrtnička komora organizira i s 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivan nastup članova HOK-a na 11. Međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO u Gračanici 2022., koji će biti održan od 17. do 20. svibnja 2022. godine.

Međunarodni sajam u Gračanici jedna je od najvažnijih sajamskih izložbi u Bosni i Hercegovini sa preko 350 izlagača iz 10 država Svijeta, a procijenjena sajamska posjeta je oko 30.000 posjetitelja, od čega oko 80% specijaliziranih posjetitelja- tvrtki i obrta.

Profil sajma Grapos Expo 2022. obuhvatiti će sljedeće djelatnosti : obradu metala i proizvodnju proizvoda od metala, izradu alata i dijelova, preradu drva, proizvodnju ambalaže od drva i plastike, preradu plastičnih masa, preradu gume, sektor građevinarstva, proizvodnju opreme za poljoprivredu, šumarstvo, hidrauliku i pneumatiku, IT sektor, međunarodne izložbe u organizaciji obrtničkih i gospodarskih komora sa prezentacijom svojih programskih aktivnosti i članova, uz održavanje velikog broja okruglih stolova, prezentacija i poslovnih susreta na samome sajmu.

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu «ključ u ruke»: svaki izlagač  priprema svoju prezentaciju, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama izložbenog prostora te dobiva i: dva natpisa na štandu, reprezentaciju i dežurstvo na štandu, najavu nastupa, transport eksponata, relacija Zagreb – Gračanica – Zagreb i postavu na štandu, kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Na sajmu ću svakodnevno od pripreme štanda do zadnjega dana sajma biti dežuran ispred HOK-a i izlagača, tako da će i izlagači koji neće biti u mogućnosti biti na sajmu cijelo vrijeme trajanja izložbe uz svoje eksponate moći dati sve informacije i promotivne materijale koje ću prezentirati zainteresiranim posjetiocima i njihove kontakte i upite nakon sajma poslati izlagačima.

U prilogu Vam dajemo pregled osnovnih pokazatelja sajma te informacije i uvijete nastupa u 2022. godini.

Napominjemo da su u prilogu dvije prijavnice za sajam- jedna za članove HOK-a koji imaju pravi sufinanciranog nastupa na sajmu u organizaciji HOK-a, druga za tvrtke koje nisu članovi HOK-a i koje, budu li prijavljivale nastup, imaju punu, ne sufinanciranu cijenu nastupa u organizaciji HOK-a.

Uz prijavnice tu je i privola za davanje i korištenje osobnih podataka izlagača samo u svrhu pripreme, prijave nastupa i promidžbe izlagača HOK-a na sajmu Grapos Expo Gračanica 2022.

Dokumenti:

Informacija o organizaciji i sufinanciranju skupšnog nastupa članova HOK-a na 11 Međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta Grapos Expo Gračanica 2022- POK i UO   (PDF)

Prijava izlaganja za 11 Međunarodni sajam poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO u Gračanici 2022- članovi HOK-a   (.doc)

Prijava izlaganja za 11 Međunarodni sajam poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO u Gračanici 2022_poduzetnici koji nisu članovi HOK-a  (.doc)

Privola za obradu osobnih podataka _ prijava 11 međunarodni sajam poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO u Gračanici 2022  (PDF)

Gastro lutalica

adria oil

Svečana sjednica 2019. Humanitarna manifestacija 5.3.2019 i paljenje Pusta
Radionica e-račun Poduzetnički dan 2018.