Iskoristite povoljne uvjete HAMAG BICRO zajma - vec od danas

Tvrtka Oscorp j.d.o.o., kao partner HOK-a u projektu HOK Obrtnik plus, u suradnji s partnerima pripremila je iznimne uvjete za članove Hrvatske obrtničke komore pri apliciranju za financijske instrumenate "COVID-19 zajam za obrtna sredstva“ od strane Hamag-Bicra.

Svim članovim koji ispunjavaju uvjete nude izradu potrebne dokumetnacije uz naplatu isključivo po odobrenim i isplaćenim sredstvima.

Hamag-Bicro je 20. rujna 2021. izmijenio  uvjete financijskih instrumenata vezane uz "COVID-19 zajam za obrtna sredstva“, a zainteresirani se mogu prijaviti već od danas. Za prijavu je potrebno prikupiti i pripremiti dokumentaciju, obrazložiti namjenu sredstava, izraditi poslovni plan i poslati zahtjev prema HAMAG-u.

Prepustite sve to tvrtci OSCORP j.d.o.o.!

Ukoliko se pravovremeno želite prijaviti za sredstva, tvrtka OSCORP j.d.o.o., kao partner HOK Obrtnik plus, u suradnji s partnerima nudi Vam uslugu prikupljanja i izrade potrebne dokumentacije uz naplatu usluge isključivo ukoliko su sredstva odobrena!

Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da tvrtku OSCORP j.d.o.o. kontaktirate u što kraćem vremenu kako biste pravovremeno mogli izvršiti sve potrebne poslove! Za sve informacije kontaktirajte ih na telefon 092 375 5301 ili putem e-maila:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. dostavite Vaše kontakt podatke i detalje Vašeg subjekta te će Vam oni u najkraćem roku uzvratiti pozivom!

 

Više o „COVID-19 zajam za obrtna sredstva“

Prema novim uvjetima uvjete financijskih instrumenata "COVID-19 zajam za obrtna sredstva“ određen je maksimalni iznos zajma od 750.000 kuna, a za njega se mogu prijaviti poduzetnici koji su prošle godine imali pad prihoda od najmanje 20%. Za te zajmove poduzetnici se mogu prijaviti do iskorištenja sredstava koja su ograničena, a najkasnije do 31. prosinca 2021. Po našim iskustvima sredstva pripremljena u ovoj inicijativi bit će iskorištena u prva dva do tri tjedna te Vas molimo, ukoliko ste zainteresirani, da reagirate odmah kako biste iskoristili ove iznimne uvjete.

Cilj Financijskog instrumenta je osigurati dodatnu likvidnost obrtima, mikro, malim i srednjim poslovnim subjektima uz smanjenje kamatne stope i smanjenje razine potrebnih sredstava osiguranja. Program je usmjeren na subjekte koji su aktivno poslovali najmanje tri mjeseca u 2019. godini i koji su u 2020. godini ostvari pad prihoda od najmanje 20% u odnosu na 2019. godinu.

HAMAG-BICRO može odobravati zajmove za obrtna sredstva uz sljedeće uvjete:

•             iznos: do 750.000,00 kuna

•             kamatna stopa: 0,25% fiksna za cijeli period otplate zajma

•             rok korištenja: do 6 mjeseci

•             poček: do 12 mjeseci (za rok otplate uključujući poček najmanje 2 godine)

•             rok otplate: do 5 godina uključujući poček

•             instrument osiguranja: zadužnica korisnika zajma

Za što se koriste sredstva?

Sredstva ovih zajmova mogu se koristiti za trajna obrtna sredstva, financiranje tekućih obveza i PDV-a, zadržavanje i povećanje broja zaposlenih, održavanje i poboljšanje likvidnosti poduzetnika, podmirenje obveza prema dobavljačima, poboljšanje kvaliteta usluga.

Prijavitelj osim gore navedenih uvjeta treba zadovoljiti i:

●             Ne biti dulje od 45 dana u zadnjih 6 mjeseci u blokadi

●             Ne biti u stečaju ili predstečaju

●             Moraju imati minimalno 1 zaposlenika na puno radno vrijeme

●             Ne smiju kasniti u plaćanjima drugih kredita/leasinga

●             Ne smiju imati odobren covid – zajam

Detaljne informacije o uvjetima možete pročitati na poveznici HAMAG BICRO - COVID-19 zajam za obrtna sredstva.

Gastro lutalica

adria oil

200x120

Gospodarski vodič 2017

vodic

Za preuzimanje klikinte na sliku

Glasilo EHO

  • 1
  • 2
  • 3
  • Matejna
  • Manifestacije
  • Majevica
  • Konobe
  • Maškare

Kotlić 2019. Kotlić 2018. Kotlić 2016.

 

Svečana sjednica 2019. Humanitarna manifestacija 5.3.2019 i paljenje Pusta
Svečana sjednica 2018. Poduzetnički dan 2016.
Radionica e-račun Poduzetnički dan 2018.
 

 

2016. 2015.

 

Dalibor Ožanić Ervin Tomić Tomislav Širola
 
Haris Jurada Boris Sušanj Dalibor Mladenić
Boris Radović Beli

 

Maškare 2013. Maškare 2015. Najbolje maškarani prostor 2016.

 

udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se