Cijepljenje u ugostiteljsko/turističkom sektoru

U skladu s dosadašnjim najavama, medijskim izvještavanjima i slično, u nastavku dostavljamo zadnje dostupne službene informacije vezano uz postupak cijepljenja ugostiteljsko/turističkog sektora.

Ministarstvo turizma i sporta je temeljem prikupljenih povratnih informacija napravilo popis zainteresiranih za prioritetno cijepljenje ugostiteljsko/turističkog sektora.

Prikupljene podatke, a u skladu s uputama dostupnim na stranici https://mint.gov.hr/vijesti/aktualno-upute-za-cijepljenje-djelatnika-u-sektoru-turizma/22399, Ministarstvo je poslalo nadležnim Zavodima za javno zdravstvo koji će provoditi cijepljenje.

Za obrtnike, vaše djelatnike i članove vaših obitelji koji vam pomažu u obrtu, nadležni Zavodi javnog zdravstva dužni su odrediti mjesto i vrijeme cijepljenja te shodno tome obavijestiti koordinatora (kako ste naveli u tablici koju ste poslali Ministarstvu) koji je dužan obavijestiti svaku osobu koja je navedena da je zainteresirana za cijepljenje o točnom mjestu i terminu cijepljenja.

VAŽNA NAPOMENA: Ukoliko se do sada niste prijavili, svakako to učinite u skladu s uputama objavljenim na stranici https://mint.gov.hr/vijesti/aktualno-upute-za-cijepljenje-djelatnika-u-sektoru-turizma/22399.

Ovisno o daljnjoj dinamici prijava, Ministarstvo će sukcesivno obavještavati nadležne Zavode o novim prijavama, voditi računa o redoslijedu prijava te shodno tome obavještavati koordinatore u skladu s navedenim uputama.

Ukoliko ste u mogućnosti proslijedite ovu informaciju vašim kolegama članovima da se, ukoliko nisu, prijave za cijepljenje.

U slučaju dodatnih pitanja ili nejasnoća, slobodno nam se obratite.

S poštovanjem,

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II, 10002 Zagreb
tel: 01/48 06 666 (centrala)
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Gastro lutalica

adria oil

200x120

Gospodarski vodič 2017

vodic

Za preuzimanje klikinte na sliku

Glasilo EHO

  • 1
  • 2
  • 3
  • Matejna
  • Manifestacije
  • Majevica
  • Konobe
  • Maškare

Kotlić 2019. Kotlić 2018. Kotlić 2016.

 

Svečana sjednica 2019. Humanitarna manifestacija 5.3.2019 i paljenje Pusta
Svečana sjednica 2018. Poduzetnički dan 2016.
Radionica e-račun Poduzetnički dan 2018.
 

 

2016. 2015.

 

Dalibor Ožanić Ervin Tomić Tomislav Širola
 
Haris Jurada Boris Sušanj Dalibor Mladenić
Boris Radović Beli

 

Maškare 2013. Maškare 2015. Najbolje maškarani prostor 2016.

 

udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se