HOK i INA potpisali novi sporazum: osigurani još bolji uvjeti nabave naftnih derivata za obrtnike

OBAVIJEST ZA MEDIJE

Zagreb, 23. travnja 2021. - Hrvatska obrtnička komora (HOK) i INA d.d. danas su potpisali novi sporazum o suradnji, kojim obrtnicima osiguravaju još veće popuste pri opskrbi naftnim derivatima na svim maloprodajnim mjestima INA-e u Republici Hrvatskoj.

Ova suradnja ostvarena je kroz projekt Hrvatske obrtničke komore HOK Obrtnik plus, u okviru kojeg HOK svojim članovima omogućava pogodnosti kod raznih dobavljača roba i usluga, čime obrtnici ostvaruju značajne uštede u poslovanju.

„Odlična dugogodišnja suradnja s INA-om d.d. rezultirala je potpisivanjem novog sporazuma, koji našim članovima donosi još veće popuste pri nabavi naftnih derivata. Na ovaj način želimo pomoći obrtnicima da smanje troškove svojeg poslovanja, naročito u ovom kriznom periodu kada im je svaka ušteda značajna. S obzirom da naftne derivate u svom poslovanju koristi svaki obrtnik, vjerujem da će svi biti zadovoljni uvjetima koje smo za njih dogovorili. Ovom prilikom pozivam obrtnike da koriste ovu mogućnost, a o načinima korištenja pogodnosti mogu se obratiti svom matičnom udruženju, županijskoj komori ili HOK-u, koji im stoje na raspolaganju“, rekao je Dragutin Ranogajec, predsjednik Hrvatske obrtničke komore.

INA d.d. već dugi niz godina prepoznaje važnost obrtništva za hrvatsko gospodarstvo te stalnim unaprjeđivanjem suradnje s Hrvatskom obrtničkom komorom pruža podršku obrtnicima u njihovom poslovanju i potiče razvoj obrtništva. INA d.d. ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj, a zahvaljujući kontinuiranoj modernizaciji benzinskih postaja diljem zemlje, razvili su najveću moderniziranu maloprodajnu mrežu, s preko 400 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

Detalje o uvjetima i načinu ostvarivanja pogodnosti kod partnera INA d.d., obrtnici mogu pronaći na stranicama Hrvatske obrtničke komore.

Gastro lutalica

Svečana sjednica 2019. Humanitarna manifestacija 5.3.2019 i paljenje Pusta
Radionica e-račun Poduzetnički dan 2018.