SURADNJA VISOKE POSLOVNE ŠKOLE PAR I UDRUŽENJA OBRTNIKA VIŠKOVO, KASTAV, KLANA, JELENJE

Danas, 03. ožujka 2021. godine potpisan je Sporazum o poslovnoj suradnji u području obrazovanja između Visoke poslovne škole PAR i Udruženja obrtnika VIŠKOVO KASTAV KLANA JELENJE.

Sporazum su potpisali doc.dr.sc. Gordana Nikolić, dekanica PAR-a i Jasminka Blečić, predsjednica Udruženja obrtnika.

slika4

„Znanje je moć koja nikada ne gubi svoju vrijednost i koja nam daje prednost pred drugima.

Cjeloživotno učenje i obrazovanje nisu samo edukacije, seminari, radionice i sl. koje pohađamo, već puno više od toga – iskustva koja stječemo, ljudi koje susrećemo, kontakti koje ostvarujemo te ideje i informacije koje razmjenjujemo“. – istaknula je dekanica Nikolić.

ponudi Visoke poslovne škole PAR ne samo za članove Udruženja obrtnika već i za članove njihove uže obitelji. Riječ je o programima obrazovanja koji uključuju i studijske programe preddiplomskog i diplomskog studija te programe cjeloživotnog obrazovanja koji pridonose kvaliteti rada i boljem pozicioniranju na tržištu svakog obrtnika. Visoka poslovna škola PAR Ovom suradnjom osigurava se popust od 20 % na cijenu odabranog obrazovnog programa u provodi preddiplomske studije Poslovno upravljanje i Upravljanje u gastronomiji i restoraterstvu, te diplomske smjerove Upravljanje financijama, Upravljanje malim i srednjim poduzećima te Upravljanje u sportu. Stručno usavršavanje za voditelja izrade i provedbe EU projekata počinje 15.2. dok za voditelja digitalnog marketinga započinje 15.3., a započeli su i upisi na studijske programe.

Predsjednica Blečić o suradnji je naglasila: „Znanje u kombinaciji s puno rada, truda i naravno, iskustva, jedina je garancija za uspjeh. Život teče ubrzanim tokom i da bi ostali ukorak s vremenom i trendovima, potrebna je stalna edukacija .Nadamo se da će naši obrtnici prepoznati kvalitetu programa koji se nude njima i članovima njihovih obitelji i koristiti pogodnosti ovog Sporazuma o suradnji.

slika2

 

 

Gastro lutalica

adria oil

200x120

Gospodarski vodič 2017

vodic

Za preuzimanje klikinte na sliku

Glasilo EHO

  • 1
  • 2
Best UK Bookis l.betroll.co.uk Ladbrokes
  • Matejna
  • Manifestacije
  • Majevica
  • Konobe
  • Maškare

Kotlić 2019. Kotlić 2018. Kotlić 2016.

 

Svečana sjednica 2019. Humanitarna manifestacija 5.3.2019 i paljenje Pusta
Svečana sjednica 2018. Poduzetnički dan 2016.
Radionica e-račun Poduzetnički dan 2018.
 

 

2016. 2015.

 

Dalibor Ožanić Ervin Tomić Tomislav Širola
 
Haris Jurada Boris Sušanj Dalibor Mladenić
Boris Radović Beli

 

Maškare 2013. Maškare 2015. Najbolje maškarani prostor 2016.

 

How to get bonus http://w.betroll.co.uk/ Will Hill
udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se