RADIONICA Komunikacija u poslovanju

Udruženje obrtnika Viškovo, Kastav, Klana i Jelenje organizira radionice za svoje obrtnike koji često moraju uz to što su stručnjaci u pružanju svojih usluga i izradi svojih proizvoda biti i nabava i prodaja, pregovarači, ugovarači, stručnjaci za marketing, poslodavci, financijeri i trebaju znati voditi svoje zaposlenike. Teško je biti sve to u jednoj osobi, zato mi nudimo početno znanje o svim navedenim područjima.

Trenerica je Alex Tessin, također naša obrtnica,  s kojom je naše Udruženje već prije šest godina bilo organiziralo nekoliko blokova radionica na temu komunikacije u poslovanju – tada za frizere, kozmetičare i trgovce. Radionice su bile dobro posjećene i polaznici su u anketi iste ocijenili kao dobre, korisne i primjenjive, a trenerica je bila dobila same petice za organizaciju i način izlaganja.

Ako želite naučiti nešto više o vođenju svojih zaposlenika koji možda i nisu toliko ljubazni i susretljivi do vaših kupaca koliko biste Vi željeli, ili biste voljeli znati više o marketingu, čuti primjere kako ponuditi svoje proizvode i usluge na internetu i treba li Vam uopće reklama? A možda želite otkriti vještine pregovaranja i izbjegavanja nesporazuma? Sve to i više tema je radionica koje će trajati osam tjedana. U prvom kugu radionice su namijenjene vlasnicima obrta, a u drugom njihovim zaposlenicima.

Radionice će se održavati na Viškovu jednom tjedno u terminu koji najviše odgovara pojedinoj grupi i trajat će dva do tri sata. Grupa također može po dogovoru odgoditi radionicu, trenerica se tome prilagođava. Grupa trenutno može imati do deset polaznika, i košta po radionici i polazniku 100 kn, ostatak sufinancira Udruženje obrtnika. Radionice valja platiti unaprijed za dva mjeseca, nakon prve radionice.  

Ako se ne popuni broj s obrtnicima, na radionice može se prijaviti i osoba koja nije obrtnik uz plaćanje pune cijene od 200 kn po radionici. 

Specijalizirane radionice nudimo za sljedeće struke:

 • frizeri i kozmetičari

 • ugostitelji

 • uslužne djelatnosti

 • trgovci

 • vođenje sastanaka, vještine slobodnog govora i javnog nastupa (za sve struke)

Prve četiri radionice bave se svim vještinama i sposobnostima koje obrtnik mora posjedovati osim struke kojom se bavi. Vođenje svojih zaposlenika, odnos do kupaca i partnera, kako izbjeći nesporazume, pregovaranje i sklapanje ugovora, komunikacija do svih sudionika u poslovanju, istraživanje tržišta, marketing, reklame – treba li ili ne, ako da, kakva reklama, web stranica – zašto je potrebna, koliko smije koštati, što i koliko možemo sami učiniti, pisana komunikacija i teme koje polaznici budu sami predložili i prepoznali kao važne. Navedeni sadržaj prilagodit će se specifičnim karakteristikama struke.  

Na radionici Vođenje sastanaka, vještine slobodnog govora i javnog nastupa polaznici uvježbavaju vještine komunikacije kao i kako slagati smislene rečenice, kako ne izgubiti nit u razgovoru, uče obrazlagati i argumentirati svoj stav, voditi sastanke i skupove, govoriti pred publikom, savladati tremu i stres, uče kriznu komunikaciju, uče o pravilima verbalnog i neverbalnog govora, a po želji i pravila poslovne korespondencije. Radionice se sastoje od teorijskog i praktičnog dijela gdje se nastup vježba/nastup polaznika snima, kako bi sebe čuo i vidio.

Prvi krug radionica namijenjen je vlasnicima obrta, a drugi njihovim djelatnicima, jer nakon što vlasnici obrta završe s pohađanjem seminara, trebali bi i njihovi djelatnici. Koliko će pak njihove radionice trajati, ovisi o početnom znanju zaposlenika. Neke grupe savladaju brže osnove odnosa do kupca i rad u salonu/restoranu/trgovini, a nekima treba dulje.

Ovime Vas želimo ohrabriti da radite na sebi i svom obrtničkom znanju dodate i druge vještine neizostavne za uspješno poslovanje!

Svi zainteresirani neka se jave u Udruženje obrtnika Viškovo Kastav Klana Jelenje putem maila; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mob. 091 3297 926

Gastro lutalica

adria oil

200x120

Gospodarski vodič 2017

vodic

Za preuzimanje klikinte na sliku

Glasilo EHO

 • 1
 • 2
Best UK Bookis l.betroll.co.uk Ladbrokes
 • Matejna
 • Manifestacije
 • Majevica
 • Konobe
 • Maškare

Kotlić 2019. Kotlić 2018. Kotlić 2016.

 

Svečana sjednica 2019. Humanitarna manifestacija 5.3.2019 i paljenje Pusta
Svečana sjednica 2018. Poduzetnički dan 2016.
Radionica e-račun Poduzetnički dan 2018.
 

 

2016. 2015.

 

Dalibor Ožanić Ervin Tomić Tomislav Širola
 
Haris Jurada Boris Sušanj Dalibor Mladenić
Boris Radović Beli

 

Maškare 2013. Maškare 2015. Najbolje maškarani prostor 2016.

 

How to get bonus http://w.betroll.co.uk/ Will Hill
udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se