HOK obrtnik plus, Izrada dokumentacije za usklađenje s Općom uredbom EU o zaštiti podataka 2016/679 (GDPR)

PODSJETNIK na ponudu za izradu dokumentacije za usklađenje s Općom uredbom EU o zaštiti podataka 2016/679 (GDPR).

U međuvremenu, uključeni su u HOK Obrtnik Plus - više informacija na https://www.hok.hr/pogodnosti/hok-obrtnik-plus/partneri/oscorp-jdoo .

S obzirom na to da svi koji prikupljaju i obrađuju osobne podatke svojih klijenata i kupaca dužni su uskladiti se s obavezama GDPR-a. Obaveza vođenja popisa klijenata prema preporukama HZZJZ, posebno za vrijeme trajanja korona krize, između ostalog iziskuje usklađivanje poslovanja s zakonskom regulativom što podrazumijeva izradu niza dokumenta i ustroj određenih pravila poslovanja.

Ovom ponudom članicama i članovima Ceha frizera i kozmetičara HOK-a, pri izradi dokumentacije za usklađenje s Uredbom, zajamčena je cijena od 399,00 kn jednokratno uz isporuku iste putem e-maila, odnosno 499,00 kn jednokratno za slanje dokumentacije putem pošte bez obzira na opseg dokumentacije potrebne za pojedinog člana.

Ponudu možete pronaći klikom OVDJE

Gastro lutalica

Svečana sjednica 2019. Humanitarna manifestacija 5.3.2019 i paljenje Pusta
Radionica e-račun Poduzetnički dan 2018.