POTPISAN SPORAZUM O POSLOVNOJ SURADNJI S VELEUČILIŠTEM U RIJECI

Sporazumom s Veleučilištem u Rijeci Udruženje obrtnika Viškovo Kastav Klana Jelenje želi svojim članovima, članovima njihove uže obitelji i njihovim djelatnicima olakšati pristup studijima i upoznati ih s mogućnostima koje Veleučilište nudi.

Mislimo da će studijski programi koji se nude ( preddiplomski stručni studij Vinarstvo, preddiplomski stručni studij Mediteranska poljoprivreda, preddiplomski stručni studij Održivi agroturizam, preddiplomski stručni studij Promet (Cestovni i Željeznički promet), preddiplomski stručni studij Sigurnost na radu, preddiplomski stručni studij Telematika, preddiplomski stručni studij Informatika, preddiplomski stručni studij Poduzetništvo, specijalistički diplomski stručni studij Promet, specijalistički diplomski stručni studij Sigurnost na radu, specijalistički diplomski stručni studij Vinarstvo, specijalistički diplomski stručni studij Informacijske tehnologije u poslovnim sustavima, specijalistički diplomski stručni studij Poduzetništvo i na svim budućim programima i programima cjeloživotnog obrazovanja) pridonijeti kvaliteti rada i uspješnosti svakog obrtnika.

Ovim sporazumom osigurani su posebni uvjeti plaćanja, popusti na upise  i mogućnost plaćanja školarine na rate članovima Udruženja obrtnika,njihovih obitelji i zaposlenika.

Svi članovi Udruženja u njegovom projektu Zajedničke nabave ukoliko upisuju neki od studija ili programa koji se izvodi ili će se izvoditi na Veleučilištu u Rijeci u statusu izvanrednog studenta, ostvaruju sljedeće popuste na školarine:

1. Popust za pojedinačni upis:

a) za jednokratne uplate popust u visini od 10 %

b) za plaćanje do 6 obroka popust u visini od 5 %

2. Popust za školarine za upis od 5 do 10 studenata koji su članovi Udruženja:

a) za jednokratne uplate popust u visini 12 %

b) za plaćanje do 6 obroka popust u visini od 7 %

3. Popust za školarine za upis od 11 i više studenata koji su članovi Udruženja:

a) za jednokratne uplate popust u visini 15 %

b) za plaćanje do 6 obroka popust u visini 10 %

Obročno plaćanje moguće je isključivo karticama (Diners, Master, Maestro i Visa) sljedećih banaka: Zagrebačke banke d.d., Erste &Steiermärkischebank d.d., Istarske kreditne banke d.d. Kentbank d.d., Slatinske banke d.d., Jadranske banke d.d., Kreditne banke Zagreb d.d., Sberbank d.d. i Privredne banke Zagreb d.d.

Prilikom upisa na studijski program ili program cjeloživotnog obrazovanja, član Udruženja je dužan priložiti potvrdu o članstvu u Udruzi.

Nadamo se da će naši članovi znati prepoznati i koristiti priliku koja im se nudi

veleučilište

veleučilište2

Gastro lutalica

Svečana sjednica 2019. Humanitarna manifestacija 5.3.2019 i paljenje Pusta
Radionica e-račun Poduzetnički dan 2018.