TJEDAN ODMORA VRIJEDAN

Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica pokrenuli su akciju Tjedan odmora vrijedan, kojom se želi potaknuti domaće goste na putovanja po Hrvatskoj tijekom predsezone tako da im se ponude 50% niže cijene usluga, a s ciljem produživanja trajanja predsezone i stvaranja što boljih turističkih rezultata.

Hrvatska obrtnička komora podržava ovu akciju i poziva sve zainteresirane da se registriraju, ponude svoje proizvode i usluge, unaprijede i poboljšaju vlastito poslovanje te pridonesu produženju predsezone i turističkim rezultatima.

Akcija predviđa mogućnost uključivanja svih subjekata koji sudjeluju u turističkoj ponudi: hotelske kuće, privatni iznajmljivači, restorani, parkovi prirode i nacionalni parkovi, muzeji, galerije ponuditelji aktivnog odmora, prijevoznici i dr., tako da se prijave putem internetske stranice www.tjedanodmoravrijedan.hr te u predviđenom roku trajanja akcije, prilagode cijene usluga u skladu s uvjetima ove promotivne akcije, odnosno da nude unaprijed definirane usluge, proizvode i sl. za 50% nižu cijenu.

Od 17. veljače 2020. svi zainteresirani moći će se registrirati putem internetske stranice, besplatno unijeti ponudu i u periodu od 10. do 19. travnja prilagoditi cijene sukladno uvjetima Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice.

Nakon besplatne registracije, sadržaj ponude moći će se mijenjati do 1. travnja, a nakon tog roka sve objavljene će ponude biti zaključane, ali će se moći označiti ponudu prodanom.

Sljedeći „krug“ akcije bit će najavljen naknadno, a predviđa se da će se održati tijekom listopada/studenog.

Tijekom ožujka krenut će velika nacionalna promotivna kampanja kojom će se pozvati domaće goste da iskoriste pogodnosti koje im Tjedan odmora vrijedan nudi.

Na stranici https://tjedanodmoravrijedan.hr/B2B/ naći ćete sve relevantne informacije: kako sudjelovati, koji su opći uvjeti sudjelovanja u projektu „Tjedan odmora vrijedan”, česta pitanja i kategorije usluga i proizvoda koje ulaze u projekt.

 

Odjel za organizaciju rada cehova

tjedan odmora vrijedan2020

 

Gastro lutalica

200x120

Gospodarski vodič 2017

vodic

Za preuzimanje klikinte na sliku

Glasilo EHO

  • 1
  • 2
Best UK Bookis l.betroll.co.uk Ladbrokes
  • Matejna
  • Manifestacije
  • Majevica
  • Konobe
  • Maškare

Kotlić 2019. Kotlić 2018. Kotlić 2016.

 

Svečana sjednica 2019. Humanitarna manifestacija 5.3.2019 i paljenje Pusta
Svečana sjednica 2018. Poduzetnički dan 2016.
Radionica e-račun Poduzetnički dan 2018.
 

 

2016. 2015.

 

Dalibor Ožanić Ervin Tomić Tomislav Širola
 
Haris Jurada Boris Sušanj Dalibor Mladenić
Boris Radović Beli

 

Maškare 2013. Maškare 2015. Najbolje maškarani prostor 2016.

 

How to get bonus http://w.betroll.co.uk/ Will Hill
udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se