Informacije i prijavni materijali vezani uz organizaciju i sufinanciranje nastupa članova HOK-a na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Műnchenu 2020. godine; 11.-15.03.2020.

Svim zainteresiranima dostavljamo informacije i prijavne materijale vezane uz organizaciju i sufinanciranje nastupa članova Hrvatske obrtničke komore na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Műnchenu 2020. godine.

Radi se o najvažnijem sajmu obrtništva u Europi, sajmu koji posjeti svake godine preko 120.000 posjetitelja, na njemu izlaže preko 1.100 izlagača na izložbenoj površini od preko 75.000 m2 izložbenog prostora i na kojemu hrvatski obrtnici i poduzetnici u organizaciji HOK-a nastupaju već 25 godina prezentirajući svoje proizvode i usluge.

U prilozima na kraju teksta možete pronaći informacije vezane uz sam sajam, uvijete i način sufinanciranja nastupa za članove HOK-a, a uz same informacije dostavljamo Vam prijavne materijale za članove HOK-a kao i za eventualno zainteresirane tvrtke koje nisu članovi HOK-a kao i privolu za korištenje osobnih podataka obrtnika koji žele prijaviti nastup u svrhu pripreme nastupa na sajmu i kvalitetne prezentacije na štandu Komore.

Hrvatska obrtnička komora, uz sufinanciranje nastupa u iznosu od 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora za svoje članove, priprema nastup po principu „ključ u ruke“ – svaki izlagač u sklopu priprema svoje prezentacije na sajmu, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama, dobiva i: dva natpisa na štandu, reprezentaciju na štandu, dežurnu osobu na štandu, domaćicu na štandu, transport eksponata na relaciji Zagreb-München-Zagreb i postavu na štandu, najavu nastupa prema službama sajma München, sve potrebne informacije, tehničke podatke, upute, kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Molimo zainteresirane obrtnike da, ukoliko su zainteresirani za organizirani i sufinancirani nastup,  ispunjene prijavne materijale što prije dostave u Hrvatsku obrtničku komoru, kako bi stručna služba Komore na vrijeme pripremila njihov nastup na sajmu budući je izložbeni prostor ograničen i sam sajam zadaje rokove pripreme i najave nastupa kao i izlagača HOK-a.

 

Dokumentacija:

Informacija o organizaciji i sufinanciranju nastupa članova HOK-a na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Műnchenu 2020. godine; 11.-15.03.2020.

Prijava izlaganja za  Međunarodni obrtnički sajam u Muenchenu 2020_članovi HOK-a

Prijava izlaganja za  Međunarodni obrtnički sajam u Muenchenu 2020_poduzetnici koji nisu članovi HOK-a

Privola za obradu osobnih podataka _ prijava Međunarodni obrtnički sajam u Muenchenu 2020

(svi dokumenti su u PDF formatu, za preuzimanje kliknuti na naziv dokumenta)

 

 

Gastro lutalica

200x120

Gospodarski vodič 2017

vodic

Za preuzimanje klikinte na sliku

Glasilo EHO

  • 1
  • 2
Best UK Bookis l.betroll.co.uk Ladbrokes
  • Matejna
  • Manifestacije
  • Majevica
  • Konobe
  • Maškare

Kotlić 2019. Kotlić 2018. Kotlić 2016.

 

Svečana sjednica 2019. Humanitarna manifestacija 5.3.2019 i paljenje Pusta
Svečana sjednica 2018. Poduzetnički dan 2016.
Radionica e-račun Poduzetnički dan 2018.
 

 

2016. 2015.

 

Dalibor Ožanić Ervin Tomić Tomislav Širola
 
Haris Jurada Boris Sušanj Dalibor Mladenić
Boris Radović Beli

 

Maškare 2013. Maškare 2015. Najbolje maškarani prostor 2016.

 

How to get bonus http://w.betroll.co.uk/ Will Hill
udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se