Trening mentorstva za vlasnike i upravitelje malih i srednjih hotela

Pozivaju se zainteresirani upravitelji i vlasnici malih i srednjih hotela da se prijave na trening mentorstva, sa svrhom poboljšanja komunikacije i prijenosa znanja i vještina sezonskim radnicima.


Trening će se održati 20.05.2019. godine, s početkom u 11.00 sati, Obrtnička komora PGŽ, Rijeka, Bulevar oslobođenja 23.


Trening se provodi u sklopu projekta SeasonReady - učenje na radnom mjestu za sezonske turističke djelatnike i financiran je od strane Erasmus+.
Cilj projekta SeasonReady također je i razvoj učinkovitog i održivog okvira za strukovno obrazovanje i osposobljavanje u sektoru turizma i ugostiteljstva za obrte, mala i srednja poduzeća koja zapošljavaju sezonsko osoblje.
Okvir će pomoći potencijalnim mentorima da razviju vještine i tehnike osposobljavanja kako bi se osigurala efektivna obuka zaposlenika i poslodavaca.


Više o projektu: http://www.seasonready.eu/hr/home-pocetna/
Molim da prijavu izvršite putem prijavnog obrasca.


Rok prijave je do 14.5.2019. godine (broj prijava je ograničen).


Edukacija je besplatna.

Na facebook stranici Obrtničke komore nalazi se prijavni obrazac za edukaciju.

https://web.facebook.com/okpgz/

 

Season Ready-mentori

200x120

Gospodarski vodič 2017

vodic

Za preuzimanje klikinte na sliku

Glasilo EHO

  • 1
  • 2
Best UK Bookis l.betroll.co.uk Ladbrokes
How to get bonus http://w.betroll.co.uk/ Will Hill
udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se