Ispiši ovu stranicu

Poziv na zajednički odlazak na obrtnički sajam u Münchenu

Udruženje obrtnika Opatija, Matulji, Lovran i M.Draga u suradnji sa Udruženjem obrtnika Viškovo i  ove godine organizira zajednički posjet jednom od najvećih sajmova obrtništva i male privrede – IHM u Münchenu, 15.-17.03.2019. jednim autobusom. U prethodnom mailu okvirno je najavljen prijedlog putovanja.

Detaljne informacije o sajmu i putovanju:

S više od 1.000 izlagača, IHM predstavlja cijeli spektar usluga i  proizvoda.  Predstavljeno je više od 60 obrtničkih zanimanja, prikazujući najnovije trendove i inovacije u struci: kuća i posao, kuhinje i oprema, gradnja i obnova, alati, tehnologija, nakit, glazbeni instrumenti i još puno toga, a u sklopu sajma se          istovremeno održavaju i sajmovi Handwerk & design (rukotvorine i dizajn) te Garten München (vrt i oprema). Više o sajmu   možete pročitati na Internet stranici  https://www.ihm.de/ .

Na putovanje vas vodi agencija Revelin d.o.o iz Ičića.

Cijena punog aranžmana iznosi 1450,00 kuna, a Udruženje će sufinancirati svoje članove-obrtnike koji imaju podmiren komorski doprinos sa 50% iznosa (725,00 kn). Sufinanciranje se ne odnosi na osobe u pratnji koje nisu obrtnici, članovi Udruženja

Napominjemo da se ova cijena aranžmana odnosi na minimalno 30 prijavljenih osoba, ukoliko bude manje cijena se povećava.

S obzirom na zauzetost i rokove rezervacija hotela u Münchenu, potrebno je izvršiti prijavu i uplatu putovanja   što prije, a najkasnije do 05.02.2019.g.  

Detalji putovanja:

 program

 

Osnovna cijena aranžmana iznosi 1.200,00 kuna koja uključuje:

  • Prijevoz autobusom visoke turističke klase
  • Smještaj u hotelu 4*, dvokrevetne sobe u strogom središtu grada
  • Buffet doručak u hotelu
  • Dvije večere u tipičnim bavarskim restoranima
  • Jednodnevnu ulaznicu za sajam
  • Organizaciju i prijatelja putovanja

Na preporuku agencije uključili smo još:

  • Ulaznicu u rudnik soli
  • Ručak na povratku negdje izvan autoceste

Dodatak iznosi još 250,00 kuna

Uz dodatak puna cijena aranžmana iznosi 1450,00 kuna po osobi.

udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se