22. Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru 09-13.04.2019

Hrvatska obrtnička komora organizira i s 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivan nastup članova Hrvatske obrtničke komore na 22. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru 2019., koji će se održati od 09. do 13. travnja 2019. godine.

Radi se o važnom proljetnom sajmu u Bosni i Hercegovini, koji brojkama od preko 860 izlagača iz 27 država Svijeta, predstavlja kvalitetno mjesto prezentacije proizvoda i usluga koje obrtnici i poduzetnici nude na tržišti ne samo Bosne i Hercegovine, već ih na sajmu prezentiraju i posjetiteljima iz 40-tak država Svijeta, kojih se očekuje preko 40.000.

Ovogodišnja zemlja-partner sajma u Mostaru je Narodna Republika Kina, što će svakako pridonijeti internacionalnoj posjeti poslovnih ljudi i inozemnih tvrtki sajmu u Mostaru.

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu «ključ u ruke»: svaki izlagač priprema svoju prezentaciju, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama izložbenog prostora te dobiva: dva natpisa na štandu, reprezentaciju i dežurstvo na štandu, najavu nastupa medijima u Hrvatskoj i BiH, transport eksponata, relacija Zagreb – Mostar – Zagreb i postavu na štandu, kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Napominjemo da je izlagački prostor HOK-a, iako malo povećan u odnosu na prošlu godinu, ograničen i da treba reagirati prijavom što prije, kako bi prijavljenim izlagačima stručna služba HOK-a mogla osigurati izložbeni prostor i kvalitetno pripremiti nastup na sajmu.

Iskoristite priliku i prezentirajte svoje proizvode i usluge na ovome važnom sajmu u Bosni i Hercegovini u organizaciji i uz sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore !

 

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju; kontakt osoba DRAŽEN HORVAT, tel: 01/48 06 650, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Datoteke za preuzimanje:
18-1015-177-79-2019_Informacije vezane uz organizaciju nastupa na 22 Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru 2019_obrtnici_poduzetnici.docx
Prijava izlaganja za 22 Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru 2019_članovi HOK-a.doc
Privola za obradu osobnih podataka _ prijava 22 Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru 2019.docx

 

200x120

Gospodarski vodič 2017

vodic

Za preuzimanje klikinte na sliku

Glasilo EHO

  • 1
  • 2
Best UK Bookis l.betroll.co.uk Ladbrokes
How to get bonus http://w.betroll.co.uk/ Will Hill
udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se