Zaštita na radu

Zaštita na radu

MINISTARSTVO RADA I MIROVINSKOGA SUSTAVA

1384

Na temelju članka 20. stavka 9. Zakona o zaštiti na radu (»Narodne novine«, broj 71/2014, 118/2014 i 154/2014), ministar nadležan za rad donosi

PRAVILNIK

O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRAVILNIKA O OBAVLJANJU POSLOVA ZAŠTITE NA RADU

Prenosimo tekst sa stranica Hrvatske obrtničke komore vezano za Vođenje poslova zaštite na radu:

Izmjenama i dopunama Pravilnika o obavljanju poslova zaštite na radu (NN.112/14 i 43/15) uvelike je isključena mogućnost korištenja usluge vanjskih stručnjaka ZNR, odnosno te poslove mora obavljati isključivo poslodavac ili njegov ovlaštenik (netko od zaposlenih radnika kojeg poslodavac ovlasti).

Prenosimo informacije o Izmjenama i dopunama Pravilnika o obavljanju poslova zaštite na radu koje nam je prenijelo poduzeće ZaštitaInspekt d.o.o. za zaštitu na radu, zaštitu od požara i zaštitu životnog okoliša:

 

Poštovani;

Želimo Vas obavijestiti da je postojeći Pravilnik o obavljanju poslova zaštite na radu (N.N., br.112/14.) izmijenjen donošenjem najnovijeg PRAVILNIKA O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRAVILNIKA O OBAVLJANJU POSLOVA ZAŠTITE NA RADU, koji je objavljen u Narodnim novinama broj 43/15 od dana 17. 04. 2015.g.

Dostavljamo Vam prijavnicu za stručno osposobljavanje za zanimanje SPECIJALIST ZAŠTITE NA RADU. Prijavnicu možete odštampati OVDJE ili nas kontaktirajte za word verziju dokumenta.

Za detalje u svezi načina plaćanja, vremena održavanja i cijene navedenog osposobljavanja slobodno nas kontaktirajte.

200x120

Gospodarski vodič 2017

vodic

Za preuzimanje klikinte na sliku

Glasilo EHO

  • 1
  • 2
Best UK Bookis l.betroll.co.uk Ladbrokes
How to get bonus http://w.betroll.co.uk/ Will Hill
udruzenje.info koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se