20. OBRTNIČKI SAJAM ISTRE

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas da se pridružite  20. OBRTNIČKOM SAJAMU ISTRE koji će se održati u Puli (montažna hala na parkiralištu "Karolina") od 12. do 15. listopada 2017. godine (od četvrtka do nedjelje).

Organizatori sajma su Obrtnička komora Istarske županije, Istarska županija, Grad Pula i Hrvatska obrtnička komora, a očekujemo i pokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Obrtnički sajam Istre značajna je sajamska manifestacija u Istarskoj županiji, za sve one koji žele biti konkurentniji, za sve one koji žele održati postojeće poslovne kontakte i privući nove poslovne partnere te nove korisnike usluga. Sajam je namijenjen prvenstveno obrtnicima i poduzetnicima - proizvođačima, te trgovcima opremom, materijalom i sirovinama za dalju proizvodnju.

Napominjemo da je promijenjen način određivanja štanda u šatoru:  nude se već oformljeni štandovi, po principu da štand zakupljuje izlagač koji ga je prvi naručio (ovjerenom prijavom).
Štandovi podrazumijevaju osnovnu opremu, a namještaj je potrebno dodatno naručiti.
Kod vanjskog izložbenog prostora, nema promjena.

Za više informacija preuzmite DOPIS IZLAGAČINA od strane Obrtničke komore Istarske županije klikom OVDJE

Prijavnicu preuzmite klikom OVDJE

Sajamski pravilnik preuzmite klikom OVDJE