Temeljem članka 49. Statuta Općine Viškovo (“Službene novine Općine Viškovo“, broj 3/18.) i članka 17. Programa poticanja razvoja gospodarstva i smanjenja nezaposlenosti ( “Službene novine Općine Viškovo“, broj 12/16.), Općinska načelnica raspisuje Javni poziv poduzetnicima za dodjelu potpora i subvencija za poticanje razvoja gospodarstva i smanjenja nezaposlenosti Općine Viškovo za 2019. godinu.

Za navedene mjere u javnom pozivu osigurano je ukupno 100.000,00  kuna. Prijave se podnose osobno ili poštom na adresu Općina Viškovo, Vozišće 3, 51 216 Viškovo s naznakom „Javni poziv - gospodarstvo“. Sve informacije mogu se dobiti na broj telefona: 503-770 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Rok za podnošenje zahtjeva je do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 30. studenog 2019. godine.

Javni poziv

Zahtjev

Poslovni plan

Izjava o članovima kućanstva