Poziv na zajednički odlazak na obrtnički sajam u Münchenu

Udruženje obrtnika Opatija, Matulji, Lovran i M.Draga u suradnji sa Udruženjem obrtnika Viškovo i  ove godine organizira zajednički posjet jednom od najvećih sajmova obrtništva i male privrede – IHM u Münchenu, 15.-17.03.2019. jednim autobusom. U prethodnom mailu okvirno je najavljen prijedlog putovanja.

Detaljne informacije o sajmu i putovanju:

S više od 1.000 izlagača, IHM predstavlja cijeli spektar usluga i  proizvoda.  Predstavljeno je više od 60 obrtničkih zanimanja, prikazujući najnovije trendove i inovacije u struci: kuća i posao, kuhinje i oprema, gradnja i obnova, alati, tehnologija, nakit, glazbeni instrumenti i još puno toga, a u sklopu sajma se          istovremeno održavaju i sajmovi Handwerk & design (rukotvorine i dizajn) te Garten München (vrt i oprema). Više o sajmu   možete pročitati na Internet stranici  https://www.ihm.de/ .

Na putovanje vas vodi agencija Revelin d.o.o iz Ičića.

Cijena punog aranžmana iznosi 1450,00 kuna, a Udruženje će sufinancirati svoje članove-obrtnike koji imaju podmiren komorski doprinos sa 50% iznosa (725,00 kn). Sufinanciranje se ne odnosi na osobe u pratnji koje nisu obrtnici, članovi Udruženja

Napominjemo da se ova cijena aranžmana odnosi na minimalno 30 prijavljenih osoba, ukoliko bude manje cijena se povećava.

S obzirom na zauzetost i rokove rezervacija hotela u Münchenu, potrebno je izvršiti prijavu i uplatu putovanja   što prije, a najkasnije do 05.02.2019.g.

Detalji putovanja:

program

Osnovna cijena aranžmana iznosi 1.200,00 kuna koja uključuje:

• Prijevoz autobusom visoke turističke klase
  • Smještaj u hotelu 4*, dvokrevetne sobe u strogom središtu grada
  • Buffet doručak u hotelu
  • Dvije večere u tipičnim bavarskim restoranima
  • Jednodnevnu ulaznicu za sajam
  • Organizaciju i prijatelja putovanja

Na preporuku agencije uključili smo još:

• Ulaznicu u rudnik soli
  • Ručak na povratku negdje izvan autoceste

Dodatak iznosi još 250,00 kuna

Uz dodatak puna cijena aranžmana iznosi 1450,00 kuna po osobi.